Produk Terlaris Ogos..

September 4, 2016

Maybank2u ibg transfer berapa lama???

Assalamualaikum semua...

Memandangkan ramai yang komen tanya amy pasal ibg transfer nie..jd amy bgtau setakat amy tau je yer....nak details boleh call customer services dorang..hehe

Ok..macam ni.kalau ibg tfer nie korang boleh tgk jadual kat atas tu..yang ni kalau Maybank2u..kalau cimbclicks lain pulak yer...

Contoh korang buat ibg transfer sebelum 5pagi..duit akan clear dalam akaun korang pukul 11 pagi..
kalau selepas pukul 5 ptg duit akan clear keesokkan harinya..hari bekerja pd jam 11.00 pagi..

Instant transfer ni cas dia 0.53sen..kalau ibg tfansfer 0.11sen..
beza 0.42 sen jer..

Better korang juga jer instant transfer sebabnya bila instant duit terus masuk on the spot ke akaun yang korang nak transfer tu...kalau ibg korang akan tertunggu2..
tapi kalau rase nak jimat buat la ibg..
.
Kalau amy biasa amy buat instant tfer jer..sebab jenis xsuka tunggu2 nie..hoho..

ok sekian bebelan tuk malam nie...
Semoga dapat membantu yer..

Assalamualaikum...

0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar