September 4, 2016

Herbanika MAJAKANI Perapat Xtra


HERBANIKA MANJAKANI PERAPAT XTRA
HARGA: RM16.00
(+POS RM7SEM RM11SS)

Manjakani adalah suatu bahan dalam ramuan kewanitaan yang sudah sangat terkenal sejak dahulu kala karena khasiat dan kegunaanya. Hampir semua wanita di Timur Tengah, Mediteraanea, anak Benua India dan Semenanjung Malaya serta Indonesia sudah menggunakan ramuan Manjakani secara turun temurun untuk mempertahankan vitalitas dalam berumahtangga dan mengatasi keluhan kewanitaan.

Manjakani Perapat ini adalah ramuan manjakani pusaka turun temurun yang sebenarnya dan diramu oleh ahlinya sebagai pewaris dan penerus dari pakar formula kewanitaan tradisional yang sudah sangat terkenal itu.

Khasiat dan Kegunaan:-

1.Wanita yang menggunakan secara teratur Pil Manjakani Perapat akan selalu mendapatkan tubuhnya yang sehat segar terpelihara dan penuh vitalitas dalam berumahtangga.

Cara pemakaian: Dimakan pada pagi dan malam hari, masing masing 2 pil.

2.Menghilangkan rasa sakit menjelang dan semasa haid(senggugut).

Cara pemakaian: 3 hari menjelang masa haid, makan 3pil 3 kali sehari, sampai dengan masa haid selesai selesai. Selanjutnya makan seperti petunjuk no.1 secara teratur.
3.Melancarkan jalannya kencing, mengobati perut kembong/busung serta untuk memperindah dan mempertahankan bentuk tubuh agar tetap dalam kondisi sehat dan singset dan perut kemps.
Cara pemakaian: Dimakan 3 x sehari masing masing 2 pil.
4.Bagi kaum ibu yang baru melahirkan, Pil Manjakani Perapat sangat baik untuk merapatkan kembali otot-otot perut dan rahim.
Cara pemakaian: Dimakan 3 x sehari masing masing 5 pil selama 40hari, selanjutnya makan seperti petunjuk no.1 secara teratur.
5.Mengobati penyakit keputihan/pektay, menyegarkan bau badan, nafas serta vagina.
Cara pemakaian: Dimakan 3 x sehari 3 pil, sampai sembuh.
6.Mengurangi lendir dan bau yang tidak sedap.
7.Khusus bagi wanita terlambat bulan(bukan karena hamil).
Cara pemakaian: Dimakan 3 x sehari masing masing 5pil sampai menstruasi haid selesai. Untuk tidak terlambat bulan, dosis ini dianjurkan untuk dimulai 3 hari sebelum tanggal biasa/sebelumnya. Selanjutnya makan seperti petunjuk no.1.
8.Untuk kegunaan rahasia kaum wanita. Kegunaan ini dimaksud untuk menjauhkan kaum wanita dari penyakit keputihan, serta merapatkan kembali otot rahim dan otot intim sehingga memberikan kepuasan sempurna dalam berumahtangga.
Cara Pemakaian: Tempatkan 1 pil sampai di rahim/otot intim pada pagi hari selama mungkin sampai masa ke tandas, kemudian bersihkan kembali. Khasiat dari penggunaan ini sudah dapat dirasakan pada petang atau malam harinya. Pemakaian cara ini dapat diulang setiap 2-3 hari sekali.
MAL08091445T
Formula Herba Semulajadi
Manufactured by:CV.TIGA AJA SAFIRA Tangerang-Indonesia
Distributed by:ATIKA BEAUTY HOUSE,Kuala Lumpur.
PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar