September 5, 2016

Fadaraj Sari Tangas Jamu Feminine WashFADARAJ SARI TANGAS JAMU FEMININE WASH
HARGA : RM13.00
(+POS RM7SEM RM11SS)

PEMBERSIH FADARAJ
Sari Tangas Jamu
Kandungan : 180ML
Pembersih Fadaraj dirumus menggunakan sumber alam yang terbukti keberkesanannya untuk memelihara kebersihan bahagian intim kaum wanita agar ia kekal segar dan harum sepanjang hari.

KHASIAT PEMBERSIH FADARAJ
Membersihkan bahagian intim
Mengatasi masalah keputihan
Membasmi bakteria yang mencetuskan bau kurang menyenangkan pada bahagian intim
Membantu menegangkan otot faraj
Mengatasi masalah kegatalan
Mengatasi kelesuan dan kekejangan otot rahim haid
Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari
Memelihara kehalusan kulit
KANDUNGAN PEMBERSIH FADARAJ
Sirih: Daun sirih yang bersifat antiseptik dan antibakteria ini mampu mengatasi masalah keputihan dan bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita selain menentang jangkitan mikroorganisme serta merawat masalah jerawat dan kegatalan.
Manjakani: Manjakani bersifat antioksidan yang bukan sahaja mampu menyingkirkan toksin yang berbahaya dari tubuh badan, malah melambatkan proses penuaan sel serta menentang serangan kanser rahim. Sifatnya astringennya pula berperanan penting untuk membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada bahagian intim wanita, di samping mengatasi masalah keputihan dan mengecutkan tisu faraj.
Akar Serapat: Akar serapat berupaya memperbaiki dan menegangkan tisu faraj selain membantu menghalus serta mencantikkan kulit. Akar Serapat juga membantu mengukuhkan otot dan sendi, di samping mengatasi kekejangan otot rahim dan kelesuan ketika haid. Herba ini mampu melancarkan peredaran darah bagi meningkatkan kadar oksigen sekaligus meningkatkan fungsi organ dan tahap kesihatan wanita.
Garam Galian: Garam galian atau mineral dikatakan mengandungi lebih banyak khasiat berbanding garam biasa, lebih-lebih lagi dalam bidang terapi. Menurut kajian pakar, garam laut yang kaya dengan khasiat magnesium, kalium dan kalsium ini membantu menentang radang, menghaluskan kulit dan mengatasi masalah kulit seperti kegatalan atau kulit yang kering.
Asam Gelugur: Turut dipanggil asam gelugur, ia kaya dengan khasiat, asid sitrik, serat, vitamin dan mineral serta bersifat antioksidan untuk meneutralkan kesan radikal bebas seterusnya membantu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan kulit. Asid askorbik yang terkandung dalam asam keping ini pula berperanan untuk memelihara kulit daripada serangan bakteria seterusnya mencegah masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim.
CARA PENGGUNAAN PEMBERSIH FADARAJ
Tuangkan sedikit Pembersih Fadaraj ke atas tapak tangan.
Sapu dan ratakan pada bahagian intim secara perlahan-lahan selama beberapa minit.
Bilas sehingga bersih.

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar