Produk Terlaris Ogos..

April 2, 2016

Satin Skinz White Booster Termurah

Produk Keluaran Terbaru Dari Satin Skinz
Ini bukan packagin terbaru satin skinz tapi produk baru dari satin skinz.
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
HARGA PASARAN: RM120.00
HARGA PROMOSI : RM80.00SEM RM85.00SS (INC POS)
0139111693 / 0139501806

Lebih 5x Kali Kesan Berganda
 
Semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah.
Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal.
 
Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan. 
 
Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!! 
 
Kulit Sehalus SATIN - Putih merah jambu, Halus, Licin Gebu berseri serta bersinar-sinar sehebat Satin ! 
 
Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.
 
CIRI - CIRI SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
MEMPUNYAI 2 FORMULA HEBAT seperti :
 
1) ROYAL CEREPRON-F
Cerepron-F, Vitamin C, Collagen
Mempunyai bahan2 dari ekstrak yis berkualiti tinggi sebagai pengganti Glutathione kerana mengandungi L-Cysteine Peptide dan akan merangsang Glutathione secara semula jadi dalam badan. 
 
MAKSUDNYA GLUTATHIONE yang terhasil dalam badan kita tu adalah glutathione original / semulajadi. Hasilnya kulit anda lebih cepat puteh mengebuu.. .
 
2) NUTROXSUN GOLD
Nutroxsun,Astaxanthin, Apple Stemcell, Vitamin C Rosehip, Fish Cod Collagen, Super Orange, Super Papaya, Grape Seed
 
Formula pertama di Malaysia yang bersifat photoprotective (Pelindung Sinaran UV) So kita tak perlu risau kalau terpaksa terdedah dengan matahari.. confirm tak sun burn.. SELAIN itu formula ini diciptakan untuk merawat segala penyakit berkaitan kulit seperti JERAWAT, JERAGAT, WHITE HEAD, BLACK HEAD, PARUT, TANDA PENUAAN, ECZEMA, KUDIS DAN LAIN2
Botol orange untuk whitening, 
Botol purple tu untuk renew dan repair skin
 
KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
 
1. SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal
 
2. Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn
 
3.  Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU     BADAN PUTEH
 
4. Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin
 
5. Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang      seperti rawatan botox!
 
6. Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat
 
7. Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar
 
8. Merawat penyakit resdung dan bersin2
 
9. Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi
 
10. Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain! 
 
SOAL JAWAB SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
1. APAKAH PERBEZAAN SATIN SKINZ PREMIUM BERBANDING SATIN WHITE BOOSTER :-
 
SATIN SKINZ PREMIUM untuk kesihatan menyeluruh. Boleh menstabilkan hormon,mencerahkan kulit,merawat jerawat,merawat jeragat dam macam-macam lagi
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER adalah produk untuk menggandakan lagi  whitening effect dalam supplement yang kita tengah makan sekarang
 
2. ADAKAH SATIN SKINZ WHITE BOOSTER BOLEH DIAMALKAN OLEH IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK
 
Satin Skinz White Booster boleh diamalkan oleh ibu yang menyusu. 
Untuk pregnant ladies boleh diamalkan juga tapi untuk 5 bulan ke atas saja. 
 
Untuk early pregnancy tak digalakkan sebab time tu hormon tak stabil.
kalau dah termakan,takde masalah cuma takde effect la.
CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
Consume kedua2 formula ni serentak pagi setiap 10pagi ✔Kenapa 10 pagi? Sebab waktu ni metabolisme kita tengah tinggi dan sangat sesuai untuk makan suppliment
 
1BOX 2 BOTOL = 60 Tablets (30tablet/botol


SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
HARGA PASARAN: RM120.00
HARGA PROMOSI : RM80.00SEM RM85.00SS (INC POS)
0139111693 / 0139501806


PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar