Produk Terlaris Ogos..

February 10, 2016

BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION

BVR HOTTEST SHAPE

HARGA PASARAN RM80
PROMOTION PRICE
RM 65 (SM) / RM 70 (SS) 
HARGA TERMASUK POS

 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 0139501806

Mahu losyen yang wangi membelai sambil buang lemak2 yang berlipat di badan?
Ingin kulit cantik tanpa kesan kering, selulit, parut dan gelebeh hodoh?
Jom cuba losyen transformasi terhangat masakini..
Guna secara teratur dan konsisten buat kulit persis remaja tanpa cela! 
BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION, losyen pelangsingan yang diformula khusus menggunakan bahan terbaik & terpilih untuk merawat dan memecah berinci2 lemak degil tubuh anda!


KELEBIHAN BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION

✔ Tak perlu bancuh sebab ia bukan supplement
✔ Tak perlu telan sebab ia bukan ubat
✔ Tapi ia losyen harum yg sgt wangi..Sumpah..Mmg wangi
✔ Peluh kita yg keluar akan bau segar dan harum
✔ Makin kuat berpeluh makin HOT dan makin wangi tauu
✔ Yg mana lemak tepu, perut menggeleber, punggung lembik berlemak besar dan jatuh, lengan mengembang dan lembik, peha berlemak, dagu berlapis dan semua lah yg mana lemak-lemak tu wajib untuk anda sapu BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION ya
✔ Uols yg diet tu, memang confirm badan jadi lembik2 sebab dah kurus, so dgn BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION, ia mengembalikan shape2 badan anda supaya lebih hot, pejal, kurus, tegang dan kemas


KHASIAT BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION

✔ Menghilangkan selulit
✔ Memecahkan lemak
✔ Menguruskan badan
✔ Mendapatkan bentuk badan yang ideal
✔ Mengempiskan perut
✔ Menghilangkan rekahan akibat kegemukan atau lepas bersalin
✔ Mencantikkan kulit 
✔ Melembapkan kulit
✔ Memberikan haruman yang segar pada badan


KANDUNGAN BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION

✔ Aqua
✔ Carbomer
✔ Menthol
✔ Glycerine Annum Extract
✔ Zingiber Officinale Var Vabrum Extract
✔ Collagen
✔ Gluthathione
✔ Perfume 


CARA PENGGUNAAN BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION

✔ Sapu pada tempat yang berlemak seperti perut, lengan, peha, pinggul, bawah dagu dan dimana sahaja yang anda ingin kelihatan kurus dan kecil
✔ Boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja 
✔ Untuk kegunaan remaja dan dewasa 
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan

** Makin kerap digunakan, makin cepat hasilnya ^__^

TESTIMONI



BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG

HARGA PASARAN RM80
PROMOTION PRICE
RM 65 (SM) / RM 70 (SS) 
HARGA TERMASUK POS

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806


UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.



0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar