Produk Terlaris Ogos..

January 3, 2016

PROMOSI!!! MUDFACE RM70.00 TERMASUK POS

Stay Natural Mud Face


 ~Stay Natural Mud Face~

PROMOTION PRICE
RM 70 (SM) / RM 75 (SS) 
HARGA TERMASUK POS

 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 013-9501806



DGN LUMPUR PUN KULIT BOLEH LICIN & RUNCING!
Stay Natural Mud Face Bertindak 3 Dalam 1 - Berfungsi sebagai
MASK + SCRUB + CLEANSER
Stay Natural Mud Face adalah produk kecantikan yg dirumus khas dari bahan utamanya iaitu LUMPUR. Banyak sgt kelebihan lumpur dalam mengekalkan kecantikan kita. Sebab tu uolls tengok kalau spa2 yg eksklusif ni ada buat mandian lumpur sbg salah 1 beauty treatment mereka. Dan klu anda kaki korea tegar @ salah seorang yg gila dgn produk kecantikan korea mesti confirm wajib tau bahawa penggunaan lumpur dalam penjagaan kulit artis Korea adalah benda yg biasa!
That’s why lah artis Korea yang dah berumur 40-50 tahun pun masih memiliki kulit yang TEGANG & GEBU kan? Haa jangan ketinggalan dengan beauty trend yg semakin popular sekarang ni, jom cecepat cuba Stay Natural Mud Face & rasai sendiri keberkesanannya!

** LEBIH 1 RIBU UNIT TERJUAL SETIAP HARI **


Nak tahu..Ramai yang MENYESAL sebab tak mula guna MUD FACE dari dulu~
Tahu tapi tak endah, bila dah famous ramai yg mula mencari!
Dengan Mud Face, kami gerenti kesan seawal 3 HARI!
"MUD FACE memang best..Sapu je rasa sejuk sangat. Lepas cuci esoknya jerawat mengecut..Sampai husband tanya, aikk.. semalam nampak muka ada jerawat, harini dah hilang?? Miracle sangat sis, mask lumpur ni!" - Ateeqa, Ipoh

9 SEBAB KENAPA ANDA PERLU CUBA MUD FACE
- Mendapat DAGU yg lebih RUNCING
- Tiada lagi DOUBLE CHIN
- BLACKHEAD & WHITEHEAD hilang
- JERAWAT di muka terhapus
- PARUT pudar seawal 24 jam
- Tona Kulit CERAH SEKATA
- JERAWAT dibelakang badan hilang dgn cepat
- Menanggalkan DAKI pada lengan, ketiak & peha
- Kulit menjadi SELEMBUT bayi
Kelebihan Stay Natural Mud face walaupun baru sekali uolls pakai dimuka, terasa kesannya. Jerawat pada kulit muka semakin mengecut. Blackhead, whitehead & dagu berlapis makin lama makin hilang! Bukan je baik utk kecantikan kulit, Mud face juga boleh kecilkan pipi & buat dagu anda lebih runcing dan cantik terbentuk. Kulit menjadi sekata dan selembut bayi, uolls boleh say bye bye to kulit kusam~
Pemakaian Mud Face memberikan sensasi sejuk & nyaman bagaikan rawatan eksklusif di spa! Kaki facial n spa tentu tau mud facial & treatment quite expensive dan tak semua mampu! Sebab tulah kami keluarkan produk Mud Face yg semua org boleh guna & alami ‘your own spa treatment’ di rumah!

TESTIMONI MUDFACE







PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.



0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar