Produk Terlaris Ogos..

January 29, 2016

KURUS DENGAN MUDAH DENGAN IZEARA 6 INCH BODY SERUM


 IZEARA 6 INCH MURAH



~IZEARA 6 INCH BODY SERUM~

HARGA PASARAN RM 89
PROMOTION PRICE
RM 70 (SM) / RM 75 (SS) 
(200 ml/Bottle)
HARGA TERMASUK POS

 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 0139501806


Izeara 6 Inch Body Serum
Membakar – Membentuk – Menghalang


TIDAK PANAS !
TIDAK MELEPUH !

TIDAK MENGGANGGU ORANG SEKELILING DENGAN BAU YANG KUAT !



KELEBIHAN IZEARA 6 INCH BODY SERUM ( FORMULASI PERTAMA DI ASIA )

- Stem Cell Formula

- Produk 100% Bebas bahan kimia

- Produk 100% Bebas Paraben

- 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
- Menghilangkan parut & selulit lama
- 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan





Gerenti kurang 6inch dalam 48jam!


Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia.

Seperti yang awak tahu Garcinia Cambogia ni sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.

Dan kini dengan menggunakan formula stem cell Izeara 6 inch Body Serum dihasilkan dalam bentuk sapuan.


# sesuai utk ibu menyusu
# sesuai utk penghidap penyakit kronik
# sesuai utk awak yg tak suka makan ubat


Bagi anda yang serious nak kurus..cuba lah Izeara 6 inch Body Serum kerana

# Produk 100% Bebas bahan kimia
# Produk 100% Bebas Paraben
# Menghilangkan selulit
# Membakar lemak
# Membentuk struktur badan







FAQ Izeara 6 inch Body Serum



Q: 6 inch body serum ada KKM tak?

A: LULUS KKM NOT140803635K


Q: Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?

A: BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.


Q: 6 inch body serum boleh digunakan dimuka?

A: TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Utk muka dapatkan dagu runcing boleh guna belvya scrub.


Q: 6 inch body serum ni panas tak?

A: TIDAK.Hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.


Q: Cara Pakai?

A: Sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.

CARA PENGGUNAAN IZEARA 6 INCH BODY SERUM
* Sapukan Izeara 6 Inch Body Serum di bahagian yang dikehendaki
* Sapu 3 – 5 kali sehari
* Seeloknya pakai selepas mandi dan sebelum tidur
* Sangat disarankan pakai bengkung atau korset untuk kesan yang maksimum




 PENGGUNA IZEARA SERUM KURANG 8KG DALAM 14 HARI  



“Dah mencuba macam2 produk kurus tapi yg orang kata betul2 menjadi sekarang ni pun susah nak jadi, dah guna macam2 losyen, yang makan ke, apa semua dah cuba, tapi hampehhh..

Lepas member rekemenkan Izeara 6 Inch Body Serum ni mmg macam tak percaya sbb…

– Tak rasa panas atau pijau pd kulit langsung,

– Tak oily mcm losyen kurus lain.

– Bau yang sangat2 fresh menaikkan mood bila cium

(takde bau mcm perfume tak sedap atau minyak angin, coz produk ni 100% dari Ekstrak Alami)

– tak ada langsung rasa gatal2 @ miang. Memang rasa macam tak pakai apa2 (no discomfort)



TESTIMONI PENGGUNA IZEARA 6 INCH



Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.

Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu















PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar