Produk Terlaris Ogos..

January 26, 2016

CANTIKKAN ASET ANDA DENGAN SECRET PLUS

SECRET PLUS
~SECRET PLUS~
PROMOTION PRICE
RM 130 (SM) / RM 135 (SS) 
HARGA TERMASUK POS

 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 0139501806

100% ORIGINAL
DIJAMIN SELAMAT & BERKESAN
LULUS FDA
GOOD MANUFACTURING PRACTICE
DISAHKAN HALAL



Khasiat dan kebaikan SECRET PLUS!!
✿ Membesarkan dan menegangkan payudara
✿ Menaikkan punggung
✿ Menghilangkan jerawat dan jeragat
✿ Menghilangkan kedutan
✿Melembutkan kulit
✿ Mencerahkan kulit (termasuk ketiak & celah kangkang)
✿ Menstabilkan hormon (tidak menggemukkan)
✿ Mengetatkan vagina
✿ Menghilangkan keputihan
✿ Menghilangkan bau Vagina yang tidak selesa
✿ Menghilangkan lemak di lengan, perut, pinggul dan peha
✿ Melegakan senggugut

Secret Plus ni berbentuk kapsul. Ada 30 biji (stok sebulan).. Haa.. berbaloi sangat. Dalam tempoh 1 - 2 minggu korang telan pil ni akan rasai perubahan terutamanya bahagian aset korang tu.. 
Yang leper, yang kendur, yang macam comel jew kompem akan menampakkan hasil yang korang suka. Saiz baju dalam pun akan bertukar tak? Hihi.. makan sendiri beritahu kite nanti yea.. Kite yakin korang yang dah cuba mesti rasa 'syiokk'..
Yang mana dah bersuami, jangan biarkan sang suami terpedaya dengan kecantikan aset wanita lain, korang buktikan pada suami yang korang juga mampu miliki payudara cantik menawan, tegang, gebu dan anjal serta menarik.. Jom tawan suami!!

Testimoni Secret Plus









BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG

PROMOTION PRICE
RM 130 (SM) / RM 135 (SS) 
HARGA TERMASUK POS


PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806


UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.








0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar