Produk Terlaris Ogos..

March 31, 2015

Babies Blink 2015 Termurah : RM35.00 Sahaja

babies blink

~Babies Blink~
RM35.00 + RM6 Sem RM10 SS

SMS/Whatsapp : 013-9145929 / 013-9111693 untuk tempahan


Kandungan set babies blink 5 in 1

1. Day krim babies blink 25g
2. Night Cream Magic Babies Blink 25g
3. Glutacoll Soap
4. Serum Super Glowing 10ml
5. Toner White Glow (new)

Babies Blink

Glutacoll Soap
menghilangkan bintik2 hitam
mengecutkan jerawat

Magic Night Cream
mencerahkan 12 kali ganda
melicinkan kulit
menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat
sekatakan tona kulit
menghilangkan jerawat
menghilangkan parut2 jerawat dan hitam
menggebu dan menghaluskan kulit
mencerahkan kulit seawal 24 jam
kulit lebih pinkish dan kenyal
mengecilkan pori- sesuai untuk semua kenis kulit
boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish
sesuai dari umur 12 tahun ke atas

Antibiotik Day Cream
mencegah pertumbuhan jerawat
meresap minyak di muka menjadi lembapan ~ kulit bebas minyak
membuatkan kulit segar dan berseri
memberikan perlindungan penuh dengan SPF60
sesuai untuk semua jenis kulit

Serum Babies Blink
Mecerah dan membekalkan lembapan pada wajah

Toner WhiteGlow
Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan
mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain
menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah serta kulit nampak berniar seawal 1 minit

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


CARA PAKAI BABIES BLINK
  Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air dan keringkan

Siang
Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)

Malam
Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata.



APA KATA MEREKA








(p/s : Harga berubah dari masa kesemasa, grab sekarang sementara harga masih offer)


PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.


UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 

013-9111693  /  013-9501806

UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun
Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :
SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP
NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc
p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.
Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.










March 29, 2015

BB DOLL STICK FOUNDATION (NEW..AND ADVANCE!!) TERMURAH


BB DOLL STICK FOUNDATION (NEW..AND ADVANCE!!)
RM58.00
+ POSTAGE RM6 (SM) RM10 (SS)


with Concealer + Vitamin A,C & E + Talcum Powder + Argan Oil
Apakah kelebihan bb doll stick foundation berbanding cream yg lain? Ia merupakan produk pertama yg mempunyai kelebihan semua dalam satu.
Bertindak sebagai concealer utk menutup segala cela, mempunyai vitamin A, C & E utk memberi kesan awet muda, kulit tegang, halus dan mulus.
Dengan pertambahan talcum powder, anda tidak perlu lagi bersusah payah utk menggunakan powder lain utk nampak lebih gebu.
Antara khasiat minyak argan kepada kulit
• Anti-penuaan yang amat berkesan
• Menyelesaikan masalah kulit berjerawat
• Menghilangkan masalah parut
• Melindungi kulit daripada kedutan akibat penuaan pra-matang
• Mengurangkan kedutan dibawah mata
• Bertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit.
• Kaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit yang berfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar.
• Mampu mengurangkan kegatalan kulit dan cepat menyembuhkan tanda-tanda yang disebabkan oleh menggaru pada kulit wajah.
- Menutup cela seperti bekas jerawat, kemerahan, jeragat dll
- Sesuai untuk kegunaan bridal.
- Sesuai utk kulit sensetif dan berminyak dan kering.
- Selamat digunakan utk semua lapisan umur.
- Memberi kelembapan kepada wajah.
- Kesan glowing apabila berpeluh.
- Tahan sehingga 24 jam. (telah di uji)
- Kalis air (di nasihatkan utk cuci dahulu ketika mahu bersolat).
- Tahan 3 hingga 5 bulan.
Cara Penggunaan:
- Roll kan terus stick ke bahagian dahi, pipi, hidung dan dagu. Ratakan dengan span basah,berus atau jari sahaja. Tidak perlu concealer atau bedak kerana bb doll stick telah mempunyai kandungan powder dan concealer di dalamnya


######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

DERMAX SUPERSKIN 360 TERMURAH : RM120.00 SAHAJA

Dermax Superskin 360 Murah

~Dermax Superskin 360~
PROMOTION PRICE
RM120.00 (SM) / RM130.00 (SS)
- HARGA TERMASUK POS-


Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 013-9501806

DERMAX SUPERSKIN 360 ( SET ASAS )

SAKSIKAN KEHEBATAN DMS 360..... 
TERNYATA DMS 360 AKAN....

~ MEMBUNUH DAN MENGHILANGKAN JERAWAT
~MERAWAT KULIT KUSAM
~MERAWAT KULIT KENDUR MENJADI TEGANG
~MENGHILANGKAN PINGMENTASI DAN JERAGAT
~MENCERAH DAN MEMUTIH SECARA SEMULA JADI
~MELEMBUTKAN KULIT
~MEMBERI KEYAKINAN KEPADA SI PEMAKAI
~TIADA LAGI CAMERA 360
~ORIGINAL MUKA BERSIH DARI NODA NODA BLACK N WHITE

SET ASAS TERDIRI DARIPADA :-

* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Siang)
* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Malam)
* 1 Bar Soap Cleanser




SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :

- Mencerah & menyerikan wajah
- Menghilangkan pigmentasi yang tebal
- Menghapuskan jerawat dengan berkesan
- Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
- Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

DMS 360 Sangat sesuai untuk pengguna yang :

- Kulit sensitif
- berjerawat
- berjeragat
- berminyak
- kulit kusam
- ton wajah tidak sekata
- wajah gelap tapi bdn putih
- ton wajah tidak sekata
- wajah gelap tapi bdn putih
- kulit muka terbakar akibat sinaran uv
- kulit muka kering/menggelupas

Dermax superskin 360 akan membantu anda untuk mengatasi masalah di wajah anda .. 

Apa tunggu lagi ??



Produk ini juga Lulus KKM & GMP .. Halal & Tiada Mercury ..

TESTIMONI PENGGUNA
















BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG

PROMOTION PRICE
RM120.00 (SM) / RM130.00 (SS)
- HARGA TERMASUK POS-

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


AZANIS SCAR SERUM TERMURAH = RM49.00 SAHAJA

AZANIS SCAR SERUM 
HARGA = RM49.00
+ POSTAGE RM6 (SM) RM10 (SS)


Anda berdepan masalah parut jerawat berlopak, berlekuk, berlubang?
- Parut luka cedera kemalangan atau pembedahan?
- Parut kudis, kurap dan demam campak?
- Atau kesan regangan kulit selepas bersalin yang tak pudar2?
- Sudah cuba bermacam krim dan ubat sapu tapi tidak berkesan??
- Kini anda tidak perlu ragu dan malu!
- Nyahkan parut2 lama anda dengan titisan ajaib AZANIS SCAR SERUM..
KEISTIMEWAAN AZANIS SCAR SERUM :
- Hanya sapu, tapi kesan hebat persis rawatan laser!
- 99% pengguna pasti merasai beza ketara hanya dalam 1 bulan penggunaan
- Tinggi kandungan antioksidan, membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat lebih cepat
- Sesuai untuk rawatan parut lama juga baru
- Mencantik dan mensekatakan tona kulit
- Turut membantu melembabkan kulit kering dan kesan penuaan
- Mendapat kelulusan KKM, halal dan dijamin selamat
- Sesuai untuk semua usia dan jantina


######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

March 23, 2015

OLICANDY TERMURAH


OLICANDY 
HARGA = RM59.00
+ POSTAGE RM6.00 (SM) RM10.00 (SS)


Haaaa...
Nie CUSTOMER akan tanya dulu..
Adakah dia lulus KKM?
"OLICANDY" product keluaran dr malaysia so WAJIB ADA KKM NUMBER..DAN IANYA BERBENTUK TABLET SO WAJIB ADA KKM OKEY..
Atas tulah number KKM dier..


Gula-Gula Ajaib Berperisa Oren....
Just amalkan 1-2 Biji aje Sehari.....
Confirm akan Membuatkan Jerawat Lari Serta kulit Kusam Tiada Lagi !
Mudah giler nak Gebus Gabas sekarang nih kan ?
So Tidak Ada lagi Alasan Untuk Cantik Menawan !
U Olls hanya Perlu Amalkan Secara Teratur & Lihat aje hasil yang bakal U Olls Perolehi !!


Perbezaan OliCandy & Supplement lain

1. OLI CANDY supplement pertama di Malaysia yg menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun).

Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.
Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke.
Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral.


2. OliCandy mengandungi Bovine Collagen..
Sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen & Seafood.
Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit.


3. OliCandy juga Mengandungi  Astaxanthin 
Astaxanthin akan memastikan nutrisi hebat untuk badan.
500 x kuasa dari vitamin E dan C
10 x kuasa dari beta-carotene
10 x kuasa dari lutein
Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain.
Membaiki dan memelihara dna sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan.


4. Last not Least... OliCandy mengandungi L-Lysine 
Untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon.
Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan, hepatitis dan HIV.




Keistimewaan OliCandy : 

Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
Memudarkan dark spot di seluruh badan
Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. 

LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.

Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
Meningkatkan sistem imunisasi
Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
Memulihkan sakit sendi dan otot
Memberi kecergasan badan sepanjang hari
Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser



Keistimewaan OliCandy :

Mencerah kulit
Melembap & Menyinarkan kulit
Menganjalkan kulit
Memudarkan parut jerawat
Anti-penuaan
Membaikpulih sel kulit




Cara Pengambilan OliCandy Dengan Betol : 





Persoalan Yang Sering Di Tanya Customer Kami :



1.Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?

Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.


 2. Olicandy bole di ambil oleh lelaki?

Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.


3.Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?

Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.


 4. Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya mengambil olicandy?

Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.


5. Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?

Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.


6. Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?

Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.


7. Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?

Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

8. Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?

Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.

Testimoni Pengguna : 













































######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806


Iklan Berbayar