Produk Terlaris Ogos..

December 31, 2015

PROMOSI!!! MIRACLE SLIMMING COFFEE RM65.00

MIRACLE SLIMMING COFFEE MURAH

~MIRACLE SLIMMING COFFEE~
HARGA PASARAN RM 95.00
PROMOTION PRICE
RM 65.00 SAHAJA

 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 013-9501806

Miracle Slimming Coffee Diformulasikan dengan ekstrak Garcinia Cambogia yang membantu anda membakar lemak dan kalori selain meningkatkan tahap tenaga dan metabolisme tubuh, Miracle Slimming Coffee merupakan penyelesaian untuk menurunkan berat badan dengan mudah, pantas dan selamat. 
Ia sesuai untuk diambil oleh lelaki dan wanita yang mengimpikan tubuh yang langsing dan bertenaga. 

Khasiat Miracle Slimming Coffee 

* Membantu mengurangkan serta mengawal berat badan
* Mengawal dan mengurangkan selera makan
* Meningkatkan tenaga
* Meningkatkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
* Membakar lemak badan dengan pantas 

Kandungan Miracle Slimming Coffee 

* Fructus Garcinia Cambogia:Antara khasiat yang terkandung dalam buah Garcinia Cambogia adalah ia mampu mengekang pembinaan lemak dalam tubuh, mengurangkan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merbahaya, mengurangkan tahap kolestrol, serta mampu menyihat dan mencantikkan kulit. 

* L-Carnitine: Selain mampu memperbaiki kandungan gula dalam darah, L-Carnitinemerupakan sebatian yang berperanan mengangkut dan menukar rangkaian asid lemak ke dalam sel tubuh untuk membekalkan tenaga selain mengatasi penurunan metabolisme, sekaligus membantu anda menurunkan berat badan. 

Cara Mengamalkan :
·      Ambil 2scoop sehari 30minit sebelum sarapan pagi
 Campurkan dengan secawan air suam
 Banyakkan minum air putih utk proses detokfikasi yang cepatBerat / Jar: 500gram·  
   
Banyak sangat testimoni. Ramai sangat dah cuba MIRACLE SLIMMING COFFEE ni tau. Sangat-sangat best dengan minum coffee sahaja. Senang. Sehari sekali sahaja. Jimat pun jimat sangat dah ni.





testimoni miracle slimming

10kg hilang entah kemana. Hanya dengan miracle slimming coffee

Dah hilang 6kg hanya dengan Miracle Slimming Coffee

Feedback daripada pengguna miracle slimming coffee. 3 hari hilang 2kg. Betul-betul miracle lah!!

Feedback lagi !

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang..hee











repeat lagi..



PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar