Produk Terlaris Ogos..

December 31, 2015

PROMOSI HUJUNG TAHUN!!! LAFIA CARE GOLD RM100.00 TERMASUK POS

LAFIA CARE GOLD MURAH
~LAFIA CARE GOLD~
HARGA PASARAN RM 200 (SM) / RM 210 (SS)
PROMOTION PRICE
RM 100 (SM) / RM 110 (SS)
HARGA TERMASUK POSTAGE

 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 013-9501806


Suami PERLI SEBAB PAYUDARA ANDA MAKIN
? KENDUR
 ? KECIL
? LEPER
? MENGGELEBEH ?
95% suami setuju Payudara merupakan daya tarikan utama ketika bersama dengan isteri.
KEMBALIKAN KEHANGATAN MALAM JUMAAT ANDA dengan PAYUDARA BULAT & GEBU
Tak Perlu Risau.



Apakah sebenarnya LAFIA?

LAFIA merupakan set Kesihatan wanita
yang mampu menyelesaikan masalah Payudara wanita yang
KECIL,KENDUR dan LEPER untuk:
 
1. Mengembalikan Kenikmatan malam pertama anda
dengan suami anda. Seolah-olah anda baru sahaja berkahwin.
Jadikan saiz payudara anda yang besar sebagai senjata utama
untuk anda menggoda suami anda yang tidak berselera untuk "menjamah"
anda. Hidupkan kembali malam pertama anda dengan si dia.
 
2. Membina keyakinan dalam diri untuk berhadapan dengan orang lain.
Dengan saiz payudara yang mantap, ramai kenalan anda pasti memuji-
muji payudara anda. Pasti anda gembira dan teruja bila rakan rapat anda sedar dengan perubahan saiz payudara anda dan bertanya kepada anda:
"Eh, aku nampak ko punya Breast dan makin besar lah. Apa rahsianya?"
 
3. Menyebabkan suami semakin sayang dan hubungan anda sebagai suami isteri pasti bertambah Erat. Bila hubungan suami isteri anda semakin bertambah erat, suami anda confirm tak akan cari lain dah. Semakin hari semakin sayang dengan anda. Pasti anda lebih bahagia.
Apabila saiz payudara kita lebih BESAR dan TEGANG, suami kita akan lebih menyayangi kita dan mereka pasti nak menggatal dengan kita SETIAP HARI.


Dengan LAFIA CARE , PAYUDARA anda
[v] LEBIH ANJAL 
[v] LEBIH TEGANG 
[v] LEBIH PADAT 
[v] LEBIH GEBU 
[v] LEBIH MENARIK JAMINAN KAMI !
[v] Jaminan LAFIA Care membantu anda dapatkan payud.ara lebih ANJAL, TEGANG dan BULAT 



LAFIA CARE GOLD BERKESAN UNTUK 

>> Menambah, menganjal & menegangkan saiz payudara

>> Mengetatkan Miss v

>> Merawat Masalah Haid & Ke.putihan
>> Melembut & Mencerahkan Kulit



KELEBIHAN & KHASIAT LAFIA CARE GOLD

>> Menegangkan payudara dan punggung
>> Menambah saiz payudara

>> Melansingkan badan dgn penyingkiran lemak dlm badan

>> Mengetatkan Miss V

>> Menajamkan penglihatan dn mempunyai bahan Agen Anti Barah

>> Mencerahkan dn Melembutkan kulit termasuk bahagian puting payudara

>> Menganjalkan kulit yg melendut

>> Membersihan lapisan darah

>> Meningkatkan tenaga batin
>> melambatkan proses penuaan 

 

KANDUNGAN DALAM LAFIA CARE COLD

Jus Plum, Air R.O, Madu, Serbuk Jus Anggur, Xanthan Gum, Ekstrak Bilberi, Ekstrak Kacip Fatimah, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Pueraria Lobata, Ekstrak Serapat, Ekstrak Tomato, Ekstrak Aloe Vera, Ekstrak Acerola Ceri, Sarang Burung, Potassium Sorbate, Kolagen, Asid Sitrik & Sodium Benzoate.


CARA PENGAMBILAN LAFIA CARE COLD
>> Minum 1 sudu besar LAFIA CARE COLD (guna sudu plastik)
>> 1 botol utk sebulan
>> Sebotol 500 ML, rasa anggur
>> Sehari minum 2 kali - 15-30 minit sebelum sarapan & 3 jam selepas makan malam. Pastikan minum ketika perut kosong
>> Minum sekurang-kurangnya 400ml air mineral/air masak SEBELUM dan SELEPAS minum LAFIA CARE COLD



Pantang larang LAFIA

>> Kurangkan minuman berkafien dan air bergas (jika nak minum jarakkan masa selepas pengangambilan produk selama 2 jam)
>> Bykkan minum air kosong
>> Simpan LAFIA dalam peti sejuk selepas dibuka
>> Boleh diambil dalam tempoh haid
>> Tidak sesuai untuk wanita yg sedang hamil

Dijamin 100% tiada sebarang kesan sampingan & menggunakan 100% Herba premium

YANG PENTING HALAL & PRODUK BUMIPUTERA ISLAM




TESTIMONI PENGGUNA LAFIA CARE GOLD
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu















BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG

HARGA PASARAN RM 200 (SM) / RM 210 (SS)
PROMOTION PRICE
RM 100 (SM) / RM 110 (SS)
HARGA TERMASUK POSTAGE


PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar