Produk Terlaris..

December 1, 2015

MZ SECRET FAT2FIT SLIMMING SPRAY TERMURAH :: 1 Botol RM53.00 sahaja



MZ SECRET FAT2FIT SLIMMING SPRAY
1 botol RM53.00
postage add RM7 SM, RM11 SS

Dibahagian perut banyak lemak? Boroi? Peha besar?


Produk keluaran Terbaru MZ Secret, Produk ni bukan pil kurus, lotion atau krim kurus. Tapi Fat2Fit adalah berbentuk SPRAY! Dan apa yang anda perlu buat adalah hanya spray di tempat yang BERMASALAH. Semburan minyak ini akan menyerap terus kedalam kulit dan darah dan memberikan efek yang maksimum untuk mencairkan lemak-lemak degil. Fat2Fit tidak mempunyai KESAN SAMPINGAN kerana kami menggunakan 100% bahan semulajadi..

-------------------------
APA ITU FAT 2 FIT ?
-------------------------
✔Ia adalah sejenis teknologi baru yang membolehkan lemak dibakar dengan lebih efektif melalui cecair formula khas dalam bentuk semburan nano.
✔Serapan pantas ke dalam kulit anda menjadikan ia 400% lebih berkesan dari cara lain.
✔HANYA perlu sembur pada mana-mana anggota badan bermasalah, itu sahaja!

---------------------
HASIL NYA ?
---------------------
✔Ukur lilit anggota badan anda akan berkurang dengan ketara.
✔Lemak tepu di bahagian seperti lengan, leher, perut dan peha kelihatan semakin berkurangan.
✔Berat badan semakin berkurang secara berperingkat.

★Harga asal hanya RM90 sebotol.
★DISKAUN RM37.00 

MZ Fit2Fit Mist Spray
✔ Penggunaan yang sangat mudah! Hanya SPRAY!
✔ Bertindak sepantas 1 HARI!
✔ Diformulasi Khusus Untuk Menurunkan Berat Badan
✔ Menyekat Selera Makan
✔ Meningkatkan Kadar Pembakaran Lemak
✔ Membuang Toksin
✔ Melancarkan Penghadaman & Pencernaan Badan
✔ Membaik pulih Struktur 
✔ Mengempiskan Perut
✔ Mengecilkan Peha, Lengan dan Lemak Di Bawah Dagu
✔ 100% HALAL & Selamat Digunakan
✔ Diperbuat Daripada 100% Bahan Semulajadi
► TERBARU!! CARA KURUS PALING MUDAH!!
Ya! Hanya Spray sahaja dan CAIRKAN lemak pada mana-mana bahagian badan walaupun ketika tidur!!

► ya !! spray sahaja untuk membuang lemak di badan anda!
Bukan senam,bukan lotion, bukan pil atau makan minum......dan bukan mesin..!!!

Spray sahaja dimana anda suka, lemak dengan mudah akan cair. Dijamin 100% berkesan!!!

Cara kurus yang mudah & pantas khas untuk wanita yang
✔Kuat makan.
✔Sibuk bekerja.
✔Tiada masa bersenam.
✔Metabolisma badan rendah.

Hanya spray Fat2Fit, untuk slim! Kejutkan saudara mara, jiran dan rakan pejabat anda dengan badan yang slim selepas raya inii!

Kesan boleh dilihat seawal 2 minggu penggunaan
===============================
Jangan risau:
✔100% dijamin selamat!
✔100% dijamin halal!
✔100% dijamin berkesan!
✔Mendapat kelulusan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan)
✔Purata 9 dari 10 orang pengguna F2F bersetuju ianya berkesan!

* FAST ACTION FAST RESULT!
* Hari-Hari Poslaju!
* Anda mungkin TESTIMONI kami seterusnya!
 Kelebihan dan cara penggunaan MZ Secret Slim Fat2Fit Mist Spray.

Fat2Fit tidak mempunyai KESAN SAMPINGAN kerana kami menggunakan 100% bahan alami dan semulajadi.

 Anggota Yang Boleh Di'SPRAY'kan : 
#Perut
#Peha
#Pinggul
#Leher
#Pipi
#Lengan


Almy Nadia juga pernah GEMUK!!!!
 
Rahsia Almy kembali langsing..
 
MZ Fat 2 Fit Slim Mist Spray..
 
Ternyata masalah gemuk boleh melanda sesiapa sahaja tak kira artis terkenal, org biasa, yang muda, yang sudah berusia...
 
Hanya SPRAY untuk KURUS!!!
 
Semudah, Sepantas & Selamat!!
 
Mudah kerana cuma Spray di bhgn lemak-lemak degil secara konsisten setiap hari.
Pantas kerana minima 2inchi akan susut seawal 14hari..malah testimoni pelanggan Fat2Fit dapat kesan lebih awal dari itu
Selamat kerana Fat2Fit diperbuat dr 100% bahan semulajadi seperti Ginger Oil, Olive Oil, Capsicum Oil, Pepermint Oil, etc, rumusan-rumusan bahan inilah yg akan mengaktifkan lemak-lemak tepu & menukarkannya kpd bentuk tenaga, hasilnya anda akan kelihatan lebih LANGSING!!!
Almy yg mampu nak pergi ke slim centre yg mahal pun tak pergi, dia lebih rela pakai Fat2Fit kerana ternyata BERKESAN!!!












Penat cuba macam2 supplement kurus?
Letih sapu krim dan losyen kurus tapi  tak langsing jugak?
Atau malas bersenam dan susah kawal makan hingga badan berlemak sana sini?
Ayuh cuba spray MZ Fat2Fit ini pada bahagian yang memerlukan..
Bebas kesan sampingan, kembalikan bentuk badan idaman!


KEISTIMEWAAN FAT2FIT :

✔ Mudah nya! Hanya SPRAY, 1-2 minit siap!
✔ Bertindak sepantas 1 HARI, atau selewat 2 MINGGU untuk lihat kesan awal nya!
✔ Diformulasi khusus untuk menurunkan berat badan dan cegah obesiti
✔ Membantu mengawal selera makan
✔ Meningkatkan kadar pembakaran lemak
✔ Membuang toksin
✔ Melancarkan penghadaman dan sistem pencernaan badan
✔ Membaikpulih struktur kulit
✔ Mengempiskan perut
✔ Mengecilkan peha, lengan dan dagu berlapis
✔ 100% HALAL dan selamat
✔ Diperbuat daripada 100% bahan semulajadi


Spray secara teratur tau, baru kesan tiptop..



CARA PENGGUNAAN DISARANKAN :

1) HANYA SPRAY pada bahagian badan bermasalah seperti peha berselulit, perut buncit, ‘double chin’ atau lengan yang berlemak. Amalkan 2 kali sehari, selepas mandi pagi dan malam sebelum tidur.
2) Biarkan meresap ke dalam kulit dan tak perlu dicuci
3. Banyak minum air suam/mineral (WAJIB)
4. Elakkan atau kurangkan minuman berais/manis

** Anda akan merasai sedikit kesan hangat/panas untuk 3 saat penggunaan. Tiada kesan sampingan lain.
** Kecepatan penurunan berat badan berbeza setiap individu, bergantung kepada tahap metabolisme masing2.

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM39.90
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : FLORAL MASK x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar