Produk Terlaris..

November 23, 2015

OPA SLIM Termurah RM48.00OPA SLIM
HARGA RM48.00
POS RM7SEM RM11SS

Apa itu SUPER OPA SLIM?
 
SUPER OPA SLIM bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse (buih)! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit ! SUPER OPA SLIM merupakan produk terhangat dari Korea yang mengandungi 3X ganda L-Carnitine! SUPER OPA SLIM mengandungi Polypeptide dan ekstrak kopi untuk mempercepatkan proses pelangsingan badan! Rasakan 3 sensasi unik semasa menggunakan SUPER OPA SLIM : Sensasi kejutan, sensasi sejuk dan sensasi hangat.

Nikmati serapan buih yang menjadikan kulit anda lebih tegang hasil daripada bahan semulajadi seperti Bitter Orange Extracts membantu menghilangkan kupasan pada bahagian punggung dan paha. Hyaluronic Acid berkonsentrasi tinggi menjadikan kulit anda terasa lebih lembap. Rasakan sendiri perubahan bentuk badan dan kulit anda hasil daripada penggunaan SUPER OPA SLIM.
Kelebihan SUPER OPA SLIM:

✯Produk Istimewa.
SUPER OPA SLIM merupakan satu-satunya produk pelangsing badan di dunia yang membolehkan anda kurus dan tidak perlu melakukan senaman serta aktiviti yang memenatkan. Slimming Foam ini meresap ke dalam kulit anda dan meningkat keberkesanan thermal dan paling penting sekali membakar lemak badan secara berkesan!

✯Sangat Berkesan.
SUPER OPA SLIM berkesan dalam membakar lemak pada bahagian badan yang degil dan membuang lemak yang tidak diperlukan untuk menjadikan bentuk badan anda lebih cantik dan licin.

✯Kesan Pantas.
Pakej Pelangsingan 4 dalam 1 iaitu kurus dengan sihat, membentuk rupa badan, anti kedutan dan menawan kelembapan kulit. SUPER OPA SLIM menyelesaikan masalah lemak pada bahagian badan yang degil, mengetatkan kulit yang kendur, kulit mengelupas serta kulit yang kering.

✯Selamat Digunakan.
SUPER OPA SLIM mengutamakan kualiti dan produk semulajadi. Selepas buih diaplikasikan ke kulit, anda akan merasakan sensasi panas akibat pembakaran lemak di dalam namun rasa yang sejuk yang segar pada kulit anda. OPA SLIM sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM39.90
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : FLORAL MASK x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar