Produk Terlaris Julai..

November 23, 2015

BORONG TERMURAH BELLA FORMULA SINUS CURE



"UPDATE STOK BARU DISINI ADALAH 40 KAPSUL"
 
HARGA : 1 BOX RM50 (SM), RM55 (SS)
BORONG BELLA SINUS
10BOX RM29/BOX
50BOX RM23/BOX
100BOX RM18/BOX
 
"Anda selalu mengalami bersin, batuk, dan menyebabkan hidung menjadi merah. Anda mengalami masalah ini semasa cuaca sejuk atau pada sebelah pagi. Jika ini yang berlaku, anda mungkin sedang menghadapi masalah resdung"
 
 
"SINUS CURE" diformulasikan untuk mengatasi masalah Resdung (Sinusitis) dalam masa 7 HARI..No. Kelulusan KKM : MAL20032280T..
Dijamin 200% SELAMAT dan BERKESAN!!!
 
ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??
  1. Hidung tersumbat
  2. Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
  3. Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
  4. Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
  5. Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
  6. Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
  7. Hidung berair
  8. Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
  9. Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
  10. Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
  11. Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
  12. Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
  13. Pening kepala.
  14. Hidung tersumbat.
  15. Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
  16. Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
  17. Demam atau rasa tidak sedap badan.
  18. Kurang deria rasa atau bau.
  19. Kelesuan.
 

Itu adalah tanda2 anda mengidap masalah RESDUNG! jom cuba atasi ia dengan kapsul Sinus Cure, keluaran Bella Formula sebelum ia melarat dan merebak ke organ badan yang lain! Di formulasikan untuk mengatasi masalah Resdung (Sinusitus) dan jerawat yang bernanah. Perlu diingat resdung juga merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit dan ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kerosakan kulit muka dan anggota badan.
 
KANDUNGAN:
1- FLOS MAGNOLIA BIONDI PAMP ~ Akan bertindak menghilangkan gatal-gatal di muka dan badan

2- FLOS LONICERA JAPONICA THURB
~ Akan menghilangkan dan mengeluarkan hingus atau lendir

3- RADIX GLYCYRHIZA GLABRAL
~ Akan bertindak membaikpulih tisu-tisu yang rosak akibat jerawat

4- FRUCTUS FARYTHIA SUSPENSA @THURB
~ Akan menghilangkan dan mengeluarkan bau busuk dalam hidung serta mulut akibat resdung
 
 
Apa itu RESDUNG???
Resdung (sinusitis) adalah radang pada lapisan rongga hidung yang memiliki
beberapa pasangan iaitu frontal, ethmoid, maxillary dan sphenoif.Apa dia punca resdung ni??

 
Alahan, iaitu terhadap jenis makanan tertentu, habuk, parasit (demodex) dan kutu.Apabila anda mengalami alahan, daging yang bertindak sebagai penapis udara didalam hidung akan membengkak. Seterusnya, ia menyebabkan pergerakanudara tak dapat dikeluarkan.

Kalau udara tu tak dapat keluar, ia pastinya akan terkumpul kat dalam tu. Kesannya, kulat akan tumbuh dan kawasan dalam hidung menjadi semakin membengkak. Anda yang pernah mengalaminya pasti tahu tahap kesakitannya. Huhuhu...

Lebih parah lagi, resdung ni boleh merebak ke bahagian mata. Akibatnya, anda boleh hilang deria penglihatan dan ia juga boleh menjangkiti otak.

Tapi, resdung ni tak berjangkit kat orang lain atau diwarisi oleh keturunannya. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cara Pengambilan
Dewasa (15 tahun ke atas)
1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan

Kanak-kanak (15 tahun ke bawah)
1 biji pagi selepas makan (boleh bukak kapsul dan campur dalam air)
 
Soalan Lazim
1. Mengandung / Menyusu boleh ambil Sinus Cure?
Mengandung tak boleh sayunk
Menyusu if baby dah 7 bulan ke atas boleh

2. Pesakit Diabetes, kencing manis dan darah tinggi boleh ambil?
Yes dear, boleh

3. If ambil bersama supplemen lain spt vit c?
Jarakkan 2-3 jam dengan supplemen lain

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM39.90
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : FLORAL MASK x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar