Produk Terlaris Ogos..

October 4, 2015

Royal Slim Xtreme Termurah : RM90.00 Sahaja

Royal Slim Extreme

~Royal Slim Xtreme~
RM90.00
-POSTAGE RM7(SM) RM11 (SS)-


ROYAL Slim XTREME Solution (RSXS)
Pecahkan lemak!kikiskan lemak!! Cairkan lemak dengan formula terbaik kami..
Ramai yang telah berjaya bersama kami.. Dulu nak cari seluar jeans punyela payah.. ade je tempat yg tersangkut.. kat peha la.. punggungla.. xleh nak zipla..

Ha.. cari seluar berjam2 dalam fitting room tu sampai berpeluh try test baju ngan seluar.. last2 cari la.. yg paling2 besar..

Dahi pun berkerut termenung memikirkan saiz badan.
Dulu produk Slim ?Royal Slim Lishuo Magic yang berjaya turunkan berat badan SITI SARAH dari 72kg ke 47kg
Kini memperkenal ROYAL SLIM terbaru ROYAL Slim XTREME Solution berganda lagi power untuk turunkan berat badan.
Dalam 3 bulan boleh turunkan berat dari 88kg ke 61kg.
Sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi. Yang penting jangan lupa ambil makanan yg sihat untuk anak sekali.
Masa period boleh diambil tanpa risau.


Kelebihan ROYAL Slim XTREME Solution

>> membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
>> membantu mengawal perbentukan lemak baru dalam badan
>> mengalakan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
>> mengandungi Anti-Oksixan yang menjaga kesihatan jantung dan mengelakan barah.
>> membantu menguatkan imun sistem dalam badan
>> membantu menyingkirkan toksin dalam badan
>> membantu meningkatkan kalsium pada tulang
>> membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
>> mencegah dan mengawal selulit dan menyingkirkan selulit(lemak degil)dari lapisan bawah kulit.
>> membantu mengekatkan berat badan yang ideal


Ramuan (Ingredient) ROYAL Slim XTREME Solution:
Dextrose Anhydrose, Maltodextrin, Tricalcium Phosphate, Vitamin C, Raspberry Ketone, Garcinia, Strawberry Flavour Cranberry, Raspberry

No Kelulusan KKM: DLM.KKM-163/S25 JID 237

Kelebihan Raspberry

RASPBERRY KETONE adalah kajian terbaru dari penyelidik U.S untuk program menurunkan
berat badan kerana di sana 1/3 populasi rakyat mengalami masalah obesiti.
KETONE ialah proses Natural Chemical yang memaksa badan untuk lebih membakar lemak dan
menambah kadar-ketone dalam badan untuk ditukar menjadi tenaga dan selanjutnya memberi kesan tahan lapar yang
berpanjangan


UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami , 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP 
.

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM39.90
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : FLORAL MASK x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar