Produk Terlaris Julai..

October 26, 2015

JAMU KENCUR


JAMU KENCUR
RM80.00
POS RM7SEM RM11SS


Jamu Kencur ialah jamu yang bakal menyerikan rumahtangga anda. Ia mampu membantu merawat diri wanita dari akar hingga ke umbi.
Jamu Kencur ini berkhasiat meningkatkan ghairah dan daya tarik tubuh. Produk jamu ini diperbuat bagi wanita yang ingin tampil lebih percaya diri. Selain itu Jamu Kencur juga boleh di minum oleh wanita yang baru melahirkan bayi. Jamu ini membantu melancarkan sisa-sisa darah nifas dan membuat tubuh si ibu menjadi lebih segar dan sihat.

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN

 
 
 
  1. Manjakani – Mengetatkan rahim, menegangkan otot vagina yang kecut setelah bersalin
  2. Kacip Fatimah – Melewatkan proses penuan, mengukuhkan tulang. Memberi tenaga kepada tubuh badan
  3. Kunyit – Merawat masalah kulit, mengurangkan masalah berdengkur, antioksidan dalam kunyit dapat mengecutkan jerawat
  4. Asam Jawa – Atasi darah rendah, meyembuhkan batuk kering, menghilangkan bau busuk ketika haid
  5. Serapat – Menegangkan payudara, mengurangkan bengkak selepas bersalin. Membaiki dan menegang tisu faraj yang longgar
  6. Halia – Membuang angin dalam badan, mengubati sakit sendi. Merawat tenaga batin


CARA PENGAMBILAN / PENGGUNAAN


 
  1. 1 sachet setiap pagi sebelum makan / diwaktu perut kosong
  2. Koyak dan minum tanpa perlu bancuh
  3. Minum air putih yang banyak
  4. Jauhkan dari cahaya panas matahari, boleh disimpan di dalam peti sejuk untuk rasa yang lebih sedap dan segar

KELEBIHAN PRODUK

 
 
Jamu Kencur sesuai untuk wanita yang mengalami masalah :
  1. Peranakan jatuh / tombong
  2. Haid tidak teratur
  3. Keputihan
  4. Perut buncit selepas bersalin
  5. Badan dan alat sulit berbau busuk
  6. Aset atas dan bawah mulai kurang pejal
  7. Aset utama mula mengembang dan longgar
  8. Wajah pucat

KELEBIHAN PRODUK

.
 
 
Kelebihan Jamu Kencur :
  1. Mengetatkan kembali otot-otot rahim yang longgar
  2. Mencantikkan kulit
  3. Mengecutkan peranakan wanita
  4. Kitaran haid teratur, mengecutkan cyst
  5. Menyuburkan rahim
  6. Memberikan tenaga
  7. Menguatkan sistem peranakan
  8. Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh
  9. Mengempiskan perut, sekaligus menurunkan berat badan
 
KKANDUNGAN : 10SACHET x 20ML

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami , 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP 
.

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM39.90
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : FLORAL MASK x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.





October 24, 2015

BEAU MAMA TERMURAH


~ BEAU MAMA ~
PROMOTION PRICE
RM 65.00 (SM) / RM 70.00 (SS)
HARGA TERMASUK POS

 Berminat Boleh hubungi 

013-9111693 / 013-9501806

Beautiful Mama for Smart and Healthy Baby' Ini rahsia Erin Malek semakin cantik dan berseri sepanjang pregnancy

BeauMama menfocuskan kesihatan dan kecantikan kulit ibu dan bayi serta perkembangan minda dan tumbesaran bayi seawal dr dalam kandungan Formulasi baru yg menjanjikan kesan yg maksima kerana BeauMama mengabungkan ekstrak makanan terbaik

Kandungan BeauMama 

1. Olive leaf.
Membantu memutihkan kulit ibu menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat (bebas dari masalah kulit)
Mengatasi masalah 'stretch mark' ketika mengandung

 2. Omega3
Bagus utk perkembangan sistem imune ibu&bayi serta bagus utk perkembangan minda bayi.

 3. Avocado.
Mencegah morning sickness/loya ibu ketika mengandung
menstabilkan paras gula dalam darah dan dapat mengawal paras kolestrol

 4. Kurma
makanan sunnah terbaik, sumber tenaga terbaik buat ibu semasa mengandung.
membantu menambahkan susu ibu

 5. Brokoli
sumber asid folik semulajadi yang membantu perkembangan bayi dalam kandungan
membantu menjadikan kulit dan rambut ibu bersinar dan sihat
menguatkan tulang ibu dan bayi.
kaya dengan zat besi dan asid folik yang membantu mengatasi masalah anemia.

SOAL JAWAB BEAU MAMA

1- Soalan : cust tnye klo amik beaumama baby nanti jd besar x

Jawapan : beaumama mengandungi kalori yg rendah hnya 3kcal per tablet,ini tidak mndatangkn mslh kpda bayi aktif atau besar kerana faktor baby bsr dsbbkn ibu mngmbil mknn yg berkalori tggi dan juga terlalu bergula.
Lagipun, beaumama x gunakan gula tau, kami gunakan dextrose .pemanis berkalori rendah
Juga bg yg kena diabetic time pregnant, xde masalah ambil beaumama

 2- Soalan : ok nk tye kalau customer tu plan untu pregnant boleh x kalau dia cosume beau mama ??

Jawapan : Hai dear can can, kerana beaumama rich of folic acid
pengambilan folic acid dpt membantu dlm penghasilan sel baru
bila dh jd baby..folic acid dpt mmbntu tumbesaran baby .. jd bila penghasilan sel aktif dan dlm keadaan baik...sng la nk jd baby

Cara Pengambilan Beau Mama 

1. Hanya kemam atau kunyah
2. 2 biji sebelum sarapan (Kesan terbaik ketika perut kosong)
3. Diikuti dengan segelas air putih

BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG


PROMOTION PRICE
RM 65.00 (SM) / RM 70.00 (SS)
HARGA TERMASUK POS

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806


UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


October 13, 2015

I am Sexy Lady Whitenning & Fat Burn Lotion


Sexy Lady
Rm75
pos rm7sem rm11ss

minat pm 0139111693





-SERIUS mula2 akak ZILA mmg xpecaya dgn ayat ni..
"GOSOK2 JA DAH KURUS????"
=========================================
Tapi...tiba2....ALAMAKKKKK!!!!!!! MCMNA NI

"DAGU DAH XBERLAPIS"
"LENGAN DAH KECIK"
"BERAT LAK DAH TURUN 2HARI 3KG"
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

NASIB ADA SEXYLADY NI KALAU X,MAKIN MENGAJAH JAWAPNYA......
*****************
AKAK SUKA SEXYLADY NI SEBABBBBBBB........
‪#‎TERPAKSAKURUS‬

🐋HAKAK BENCI ‪#‎UBAT‬..SO SEXYLADY PNYELEMAT SBB MUDAH.GOSOK2 JA
XPAYAH PENAT2 DIET...KO RELEX2 JA..BUAT KEJA SURI RUMAH...MCM BIASA,,ARINI KO GMUK TGK2 ESOK KO DAH KURUS.....
XMELEKIT..SGT UNIK...
XPANAS Oii.MINT2 JA.XDA LA ROSAK KULIT NNT
CEPAT BAKAR LEMAK INCI PON CPT TURUN
BOLE BUAT HAKAK LEBIH RAMPING ALA2 SALOMA

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
👚SELAMAT 100% TANPA KIMIA N PARABEN
👑WANGI SGT2 DALA BOLE BG CERAH KULIT
👒ADA KKM SAH2 SELAMAT
🎃PERTAMA KT MLYSIA,BILA GOSOK2 JA TRUS KLUAR DAKI.MCM RUBBER..
🎀BOLE ILANG PARUT LAMA2.SELULIT PON DAH NYAH BERAMBUS XBERANI DKT DAH DIA NGN HAKAK
🎂BOLE TEGANGKN KULIT JGK 
🎁CNFRM PUAS ATI,..WAJIP

October 6, 2015

TATI SKINCARE MURAH ORIGINAL

tati skincare murah

TATI SKINCARE
RM100SEM RM105SS (INC POS)

KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE

Pencerahan BERGANDA
Menjadikan kulit lebih cerah, mulus & gebu
Membantutkan pertumbuhan jerawat
Menghilangkan jeragat
Menjadikan muka yang kusam lebih glowing
Mengelak pertumbuhan jerawat
Melicinkan kulit dan meratakan tona kulit
Melembabkan dan menganjalkan kulit
Mengurangkan blemish dari muka berminyak
Mengecilkan pori muka agar kelihatan flawless dan gebu

CARA PENGUNAAN TATI SKINCARE
- cuci muka dengan beauty soap pada pagi dan malam
- siang hari gunakan day cream terlebih dahulu dan diikuti dengan sunblock
- malam hari gunakan night cream terlebih dahulu dan diikuti dengan treatment cream

Buang keraguan anda, cuba dulu baru tahu.
Saya dah cuba, anda bila lagi

**Kesan produk bergantung pada keadaan kulit, ada cepat dan ada yg lambat, yg penting selamat.

Yakinlah dengan produk semulajadi dan tempatan
Yg pasti halal dan lulus KKM

Ada kelulusan KKM (rujuk gambar) dan nombor daftar KKM dibawah:
  
Tati Skincare Day Cream NOT150200976K 
Tati Skincare Night Cream NOT150200975K 
Tati Skincare Soap NOT150200978K 
Tati Skincare Sunblock NOT150200977K 
Tati Skincare Treatment Cream NOT150200974K


Tanpa penggelupasan
Merawat masalah KULIT KUSAM,KASAR,JERAWAT dan JERAGAT
Kesan seawal 7 hari
Berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C
Wajah kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi.

KANDUNGAN SET TATI SKINCARE:
5 items in 1 set
1. Beauty soap (cleanser)
2. Day cream
3. Night cream
4. Treatment cream
5. Sunblock

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami , 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP 
.

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM39.90
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : FLORAL MASK x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.



Iklan Berbayar