Produk Terlaris Julai..

August 4, 2015

Aurora SX Whitening Therapy : RM100.00 Sahaja


Aurora SX murah

~Aurora SX Whitening Therapy~
RM100.00 SEM , RM110.00 SS
-Harga Termasuk Pos-

Kenapa Anda Wajib Mencuba Aurora SX Whitening Therapy?

Kalau Uols nak tau Aurora SX ni adalah produk yg dirumus khas dari pakar estetik ye. Bukannye orang sembarangan atau biase2 yang ada banyak duit kemudian buat produk ala kadar sahaja.

Bila dah melalui kajian pakar memang produk itu terbukti bagus sebab mereka lebih berkemahiran & tahu ape yang bagus untuk kulit kita. Betul tak Uols??

Bahan2 dalam Aurora SX Whitening Therapy DIJAMIN akan menghasilkan perubahan yg sangat2 positif.

Aurora SX Whitening Therapy adalah 100% Original & bukan produk yang di repackage dan direbrand semula (Macam yang kita tau trend produk2 baru sekarang di pasaran online...Produk sama sahaja.. yang bezanya cuma packaging)

3 hari ambil serious dah nampak perubahan !!


AURORA SX Whitening Therapy
Gabungan hebat Pure Glutathione, Idebenone, serta Vitamin C!

Satu botol sudah cukup untuk mengembalikan kegebuan & kecantikan asli wajah anda.

Ucapkan selamat tinggal pada parut, tiada lagi jerawat dan kulit berminyak kini bukan masalah anda

Aurora SX Whitening Therapy satu-satunya produk di Malaysia yg ada kandungan IDEBENONE tidak seperti produk2 pemutihan lain yg hampir kebanyakannya mengandungi kolagen.

Ia juga merupakan Supplement pencerahan kulit yang sudah diuji keberkesanannya serta terbukti tiada bahan kimia & racun yang berbahaya

Aurora SX juga tak mendatangkan sebarang kesan sampingan negatif...

Antara Kesan positif Aurora SX dapat membesar & memantapkan payudara untuk wanita.
lelaki juga boleh consume tak ada problem sbb hormon tak sama lelaki n perempuan. tak akan nye tiba-tiba ada payudara….kesan IDEBENONE

Consume lah tanpa ragu dan was-was!



2 INGREDIENT YANG SANGAT BERKESAN DALAM AURORA SX WHITENING


PURE GLUTHATHIONE

>> Pure Gluthathione ialah salah 1 ramuan struktur paling penting dalam sel2 badan manusia

>> Pure Gluthathione dikenali sebagai Master Anti Oxidant yg bermanfaat untuk menyingkirkan toksik dari dalam badan

>> Ia mampu meningkatkan kesihatan badan. Most Gluthathione tak berkesan disebabkan campuran bahan2 didalamnya.

>> Glutathione yg baik ia tak mempunyai bahan campuran lain contohnya seperti pure glutathione

>> Disamping itu dengan pengambilan glutathione, ia berupaya menghalang enzyme tirosinase sekaligus menyekat penghasilan melanin kulit/pigmen kemerah merahan.

>> Hasilnya, kulit gebu dan putih akan telihat kesannya!



IDEBENONE


>> Ia merupakan kategori yang sama seperti enzyme Q10

>> Idebenone turut banyak digunakan oleh negara2 barat untuk menghasilkan kosmetik & pil

>> Idebenone tak berbahaya dan juga merupakan anti penuaan

>> Idebenone berfungsi melindungi kulit dari UVA & UVB

>> Selain itu, Idebenone berupaya mempercepatkan penghasilan kolagen tanpa anda perlu mengambilnya

>> Hasilnya, kedutan di kulit semakin berkurangan, kulit jadi tegang & licin. Malah Bukan itu sahaja, idebenone mengaktifkan penghasilan hormone yang membuatkan payudara lebih tegang, besar dan anjal



 FUNGSI AURORA SX WHITENING..


>> Membuatkan kulit menjadi lembap & segar dalam masa 24 jam

>> Kulit wajah kelihatan semakin flawless, gebu n glowing seolah-olah anda memakai makeup dan sangat lembut bila disentuh

>> Kulit menjadi putih n pinkish secara semulajadi dalam tempoh yang singkat

>> Jeragat dimuka semakin pudar, kesan pemudaran dirasai seawal pengambilan 1 biji AURORA SX WHITENING

>> Jerawat mengecut & muka tidak lagi sering berminyak

>> Parut jerawat dikulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan hilang

>> Mengecilkan liang pori-pori dan muka semakin clear dari blackhead

>> Kulit menjadi awet muda, semakin tegang dan cantik secara natural

>> Lulus KKM serta tiada kesan sampingan negative coz AURORA SX WHITENING tiada racun merbahaya dan lulus hasil kajian makmal drpd USM

>> Halal dimakan serta ada pengiktirafan halal daripada Pakistan

>> Tidak perlu apa-apa pantang termasuk kafein


APA KEHEBATAN AURORA SX WHITENING?


>> Kulit lembap dalam 1 hari

>> Jerawat kecut dalam 3 hari

>> Kulit makin glowing & putih bersinar dalam 7 hari

>> Parut makin pudar serta kulit menjadi gebu dalam 14 hari

>> Kulit baby terpancar seluruh tubuh dalam 28 hari



Betulkah Aurora SX Whitening Therapy Tidak mengandungi Collagen ?

Jawapannya... YA!!
Aurora SX sememangnya tak mengandungi kolagen...

Anda Nak tahu kenapa ?
Kami tak masukkan kolagen sebab kebanyakan kolagen yang dikeluarkan oleh pengilang adalah Tak Tulen kerana dah dicampur dgn Steroid...

dan kalau ada yg perasan… Ada sesetengah bila consume kolagen, Berat Badan makin naik bagai dipam-pam atau lain kata, semakin gemuk... Disamping itu, ada yang kulit jadi gatal2 & mengalami resdung...

Haaaaaa..... Simptom2 diatas ni adalah akibat ada Steroid dalam kolagen...

Jelas kan?... Sebab itulah bahan dalam Aurora SX Whitening Therapy tiada Collagen...
Kepada yg allergic collagen atau tak mahu ambil produk yg mengandungi collagen,

JANGAN RISAU!

Kesimpulannya, Kami tidak mahu letak collagen atas sebab2 dibawah :-

Kolagen menambahkan berat badan
Kolagen boleh membuatkan alahan resdung
Kolagen mengganggu hormone dalam badan
Sesetengah kolagen dicampurkan dengan dadah steroid yg merbahaya


Gelatin Kapsul Aurora ni betul ke Halal?

Kapsul AURORA adalah dirumus dari Gelatin Halal, 100% bebas dari TBE/BSE .

Kapsul Halal Aurora dibuat dari tulang lembu yg telah disembelih berpandukan Hukum Islam, dijamin Halal dan memperoleh pengiktirafan dari Jamiah Markas Ulum Islam Mansoora, Pakistan, Badan ini juga telah diiktiraf dan disahkan oleh JAKIM (Jabatan Kemajuan Islam Malaysia)
 
Aurora SX Whitening Therapy dilulus & diiktirafkan bebas racun oleh makmal USM serta setiap kualiti bahan untuk penghasilan Aurora SX dipantau dari masa ke semasa temasuk jumlah kuantiti setiap ramuan bagi mengelakkan TOKSIK dalam badan !




Cara Consume Aurora SX Whitening Therapy

Hanya Makan sebiji sahaja sehari, sebelum breakfast (semasa perut kosong)

Kalau boleh jangan terlebih dos ye uolls sebab ia untuk mengelakkan toksik terkumpul dalam badan disamping menjaga kesihatan!! Remember, apa2 yg terlebih is not healthy for u…

Pastikan anda mengambil air masak sebanyak 2-3 liter sehari untuk Effect yang lebih pantas !

P/s : Untuk kesan yang Maksimum adalah digalakkan untuk ambil selama 3 Bulan n uolls akan dapat rasakan kulit Lebih Cerah dan Flawless dari sebelum ni...


TESTIMONI AURORA SX WHITENING THERAPY 



PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar