Produk Terlaris Julai..

February 10, 2015

Klorok Candy Termurah : RM109.00 sahaja

KLOROKCANDY
HARGA RM115.00SEM RM120.00 SS
KLOROKCANDY (60,000mg) – 60 tablets
Nak transform jadi putih putih melati? Selalu nak cantik dah try seribu satu cara tapi tak der kesan? 
Ni klorok candy dah ada kompem flawless and letopss, kulit yang kering akan menjadi lembab. Yang berminyak pun boleh settle. 
Yang ada jerawat?
Hahh tu tak perlu cerita memang akan licin bak kena klorok lantai tu, putih tulus mulus. Tona kulit pun semakin cerah,
ANTARA KELEBIHAN DARI FORMULA KLOROK CANDY :
  • Pencerahan 1 badan dengan sekata seawal 7 hari.
  • Menukarkan pigmentasi kulit gelap, kuning, sawa matang kepada pigmentasi kulit putih kemerahan.
  • Merawat kedutan dan garis halus pada wajah.
  • Melambatkan penuaan / kekalkan awet muda.
  • Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit.
  • Mengembalikan keremajaan kulit dengan menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru.
  • Mengatasi masalah jerawat, mengelakkan liang pori dari tersumbat seterusnya mengurangkan risiko kemunculan jerawat.
  • Membaiki sistem pencernaan dan membuang toksin dalam badan sekaligus mengawal obesiti
  • Mengawal keguguran rambut, merawat kuku dan berupaya mengalakkan pembentukan tulang dan rawan yang sihat.
  • Merawat ekzima, psirosis, parut chicken pox dan masalah kulit sensitif.
  • Mengatasi masalah jeragat dan parut di semua bahagian kulit.  
  • Membantu mengawal kolestrol dalam darah.
KANDUNGAN DAN BAHAN AKTIF DALAM KLOROK CANDY :
Astaxanthin, argan extract, acai berry extract, apple stem cell, L-glutathione, vitamin A C E, pearl powder, red snapper collagen (500mg), maltose jelly, dextrose anhydrous, lutein
CARA PENGAMBILAN KLOROK CANDY :
  • 1 botol 60 biji 
  • Dalam 1 botol ada 3 perasa: grape, apple, strawberry
  • Kunyah / Kemam sahaja
  • Ambil ketika perut kosong di waktu pagi sebelum sarapan / malam sebelum tidur
  • Sehari min 2 biji, max 5 biji
######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar