Produk Terlaris Julai..

February 16, 2015

BVR SRCUB - BUBBLE LISCIOUS TERMURAH = RM40.00



▶ BVR SRCUB - BUBBLE LISCIOUS = RM40.00

+ POSTAGE RM6.00 (SM) RM10.00 (SS)


MANFAAT BVR GOLD SCRUB :

- Mencerah, melicin dan menegangkan kulit
- Menanggalkan sel2 kulit mati juga memudarkan
parut
- Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
- Melembab, menghalus serta menyegarkan kulit
- Menanggalkan daki lama dan degil serta kulit
kasar / kusam
- Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,
panau
- Mengatasi bau badan / peluh
KANDUNGAN BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB :
- Vitamin C & E, Kolagen, Micro Pure Gold,
Pure Smooth Salt, Susu
CARA PENGGUNAAN :
- Skrub pada bahagian badan bermasalah terutama
pelipat dan celahan yang gelap serta berdaki degil
seperti ketiak, siku, lutut dan peha serta kawasan
yang banyak terdedah pada sunburn seperti tangan
dan kaki.
- Amalkan 3x seminggu untuk hasil yang memuaskan.
- Kesan seawal 3-5x penggunaan. Kulit lebih
halus, cerah sekata dan lembut seperti bayi!
** Untuk hasil terbaik amalkan juga BVR COLLAGEN
untuk rawatan kulit dari dalam.
ISI KANDUNGAN : 200 GM / JAR

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

BABIES BLINK 5IN1 EDISI 2014 2015 ORIGINAL TERMURAH


BABIES BLINK 5IN1 EDISI 2014 2015= RM39.00
+ POSTAGE RM6.00 (SM) RM10.00 (SS)


KANDUNGAN SET BABIES BLINK :
99% kandungan Set Babies Blink mengandungi :
1. Pati Ibu Putih
2. Krim Glutathione
3. Pati Buah Berry + Susu Madu
4. Tidak mengandungi HIDROQUINON & MERKURI

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINKS 5 in 1:
- Mengecilkan pori-pori wajah
- Mencerahkan 12x ganda dari agen pemutih
- Menjadikan kulit cerah + pinkish
- Melicinkan kulit secara maximum
- Membantutkan kenaikan jerawat baru
- Membantutkan pertumbuhan jerawat
- Menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantung pada jenis jeragat
- Melembapkan kulit seperti chewing gum
- Mengimbangkan minyak berlebihan

GLUTACOLL SOAP:
-Menghilangkan bintik-hitam
-Mengecutkan jerawat
-Cuci muka 2 kali sehari pagi & malam menggunakan glutacol soap
MAGIC NIGHT CREAM:
-Mencerahkan 12x ganda
-Melicinkan kulit
-Menghilangkan fleks parut jerawat serta jeragat dan bintik hitam
-Sekatakn tona kulit
-Menghilangkan jerawat
-Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam
-Menggebu & menghaluskan kulit
-Mencerahkan kulit seawal 24jam
-Kulit lebih pinkish & kenyal
-mengecilkan pori ~ sesuai untuk semua jenis kulit
- Boleh juga disapukan di bibir untuk mendapatkan bibir yg pinkish
- Dari anak gadis seawal 12 tahun boleh untuk menggunakan Babies Blinks Set

ANTIBIOTIK DAY CREAM:
-Mencegah pertumbuhan jerawat
-Meresap minyak di muka menjadi lembapan~kulit bebas minyak
-Membuatkan kulit segar & berseri
- Memberi perlindungan penuh dengan SPF60
- Sesuai untuk semua jenis kulit ~ sensitif,jerawat,berminyak & kusam

SERUM BABIES BLINK
-Mencerahkan dan membekalkan kelembapan pada kulit

TONER WHITEGLOW (BARU)
-Membuang segala 100% daki dan kotoran pada muka serta badan
-Mencerahkan 5 kali ganda dari bahan pemutih yang lain.
-Mengimbangkan minyak berlebihan serta kulit tampak lebih bersinar seawal 1 minit

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.


UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 

013-9111693  /  013-9501806

UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun
Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :
SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP
NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc
p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.
Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.

BVR VELVET GLOW SKINCARE ( SET BESAR ) = RM100 SAHAJA



BVR VELVET GLOW SKINCARE ( SET BESAR ) = RM100
+ POSTAGE RM6.00 (SM) RM10.00 (SS)


4 ITEM YANG TERDAPAT DALAM VELVET GLOW SKINCARE (VGS)
✔ Honey Soap 
✔ Collagen Toner
✔ Velvet Day
✔ Velvet Night
KANDUNGAN DALAM VELVET GLOW SKINCARE (VGS)
✔ Collagen
✔ Glutathione
✔ Serbuk Mutiara
✔ Sarang Burung Walit
✔ Kunyit
KELEBIHAN VELVET GLOW SKINCARE (VGS)
✔ Merawat masalah kulit kusam, berjerawat, berjeragat dan parut-parut pada kulit wajah
✔ Melicinkan kulit
✔ Menghasilkan kulit yang sihat, bersih, cerah sekata dan glowing
✔ Menghilangkan jeragat dan bintik hitam
✔ Mengurangkan jerawat & eyebag
✔ Menegangkan kulit & kedutan
✔ Mencerahkan kulit dari dalam
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Menghilangkan parut-parut jerawat
✔ Merawat kulit rosak
✔ Meratakan warna kulit
✔ Menghasilkan kulit yang kelihatan asli walaupun tanpa mekap

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

February 15, 2015

Belalai Gajah - Kapsul : RM50.00 SAHAJA


Belalai Gajah - Kapsul
HARGA RM57SEM RM60SS (INC POS)
BERMINAT SILA PM 0139111693

UNTUK KEGUNAAN LELAKI DAN WANITA 18 TAHU KE ATAS *WANITA HAMIL DAN MENYUSU BADAN DILARANG AMALKAN
HEALTH & HAPPY LIFE CAPSULES KELEBIHAN PENGGUNAAN :
- Meningkatkan sistem imun  - Melawan bakteria, virus, sel tumor dan toksin
- Terapi imun untk mencegah kanser paru2, usus, serviks dan payudara
- Anti radang, anti bakteria, anti parasit, anti oksidan
- Melindungi diri dari kerosakan DNA dan sel
- Merawat gangguan kardiovaskular - Memecahkan darah beku, mengtur tekanan darah, merendahkan kandungan kolesterol dan kawalan darah
- Melindungi hati
- Mencuci buah pinggang dan darah kotor
- Menambah darah untk proses pembedahan wanita selepas bersalin 

CARA MAKAN :
ANTI KANSER - 2 biji pagi dan malam selepas makan KANSER - 2 biji pagi dan malam selepas makan bersama Khall Cuka Kurma 
Kandungan : 1ktk = 60biji

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

SyAdvance SkinCare :: SYMA ADVANCE RM60.00 SAHAJA


SyAdvance SkinCare :: SYMA ADVANCE 
HARGA RM67.00SE RM70.00SS
BERMINAT SILA PM 0139111693

Set SyAdvance Beauty Skincare
Terdapat 4 produk hebat dalam Set SyAdvance Beauty Skincare :
1. Cleansing Gel (pencuci muka)
2. Miracle Toner (toner, guna lepas mencuci muka)
3. BB Cream (krim siang)
4. Advance Cream (krim malam)
Kelainan dan Kelebihan SyAdvance Beauty Skincare berbanding Syma Beauty Skincare
Cleansing Gel dalam bentuk cecair berbanding sabun ketul. Lebih senang digunakan, lebih mudah disimpan, lebih terpelihara daripada kuman dan bakteria, dan lebih menjimatkan. 
Miracle Toner yang sebelum ini diasingkan daripada set Syma Beauty Skincare. Sekarang, toner dimasukkan dalam set kerana kepentingan penggunaan toner dalam penjaan rutin wajah.
Baby Skin BB Cream sebagai krim siang. Diperkaya dengan Glutathione, SPF60, serbuk mutiara dan Vitamin E untuk membekalkan nutrien yang mencukupi pada kulit.
Penambahbaikan SyAdvance Baby Skin berbanding Syma Day Cream
Tekstur lebih lembut untuk memudahkan sapuan dan rataan pada kulit wajah
Lebih senang meresap ke dalam kulit untuk efek lebih glowing
Mengandungi SPF60 untuk melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB matahari
Mengandungi serbuk mutiara untuk kulit lebih bersinar dan lembut secara semulajadi
Mengandungi Glutathione sebagai anti-oksidan dan detoks kulit
Membekalkan nutrien dan vitamin E pada kulit
Melembapkan dan mengimbangi penghasilan minyak yang berlebihan

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

February 10, 2015

SALOMA BEAUTY SKINCARE TERMURAH



▶ SALOMA BEAUTY SKINCARE  
HARGA RM68.00
+ POSTAGE RM6.00 (SM) RM10.00 (SS)

Keistimewaan Salloma Beauty Skincare
1) Mencerahkan sert mengurangkan kedutan dengan Salloma Beauty Skincare
2) Membantu membersihkan wajah anda dari sebarang noda gelap
3) Menjadikan kulit semakin glow dan cerah gebu
4) Membuatkan wajah anda kelihatan bermaya dan segar sentiasa
5) Dengan Salloma Beauty Skincare kulit anda kekal awet muda dan mulus sentiasa
Dalam Set Salloma Beauty Skincare mempunyai
1) Miracle Rice Glutha Cleanser 40 Gram
- Membersih hingga ke liang pori,sambil melembut,menyegar dan mengebukan kulit
2) Miracle Aloe Cleanser 60 ml
- Membersih sambil memberi kesegaran,melembut,melembap dan menegangkan.Sesuai bagi kulit sensitif
3) Flawless Day Cream SPF35 + 6 gram
- Melindungi kulit dari sinaran UV yang berlebihan.Ia juga melembapkan,menegang dan berfungsi sebagai bedak asas.Kulit kelihatan cerah,gebu serta merta
4) Miracle Night Cream 6 gram
- Memberi rawatan pada kulit wajah pada waktu malam.Membantu mencerahkan,merawat dan menghilangkan bintik hitam,jeragat dan noda jerawat dengan kadar yang sesuai
Cara Penggunaan Salloma Beauty Skincare
1) Gunakan Miracle Rice Glutha Clearser dan buihkan serta sapukan ke muka dengan lembut,Bilassehinga bersih dan sapukan Miracle Aloe Cleaser untuk membersihkan kotoran sambil menyegarkan.
2) Untuk penggunaan di siang hari,gunakan Flawless Day Cream dan rapikan dengan rata ke wajah anda.
3) Untuk penggunaan di malam hari,gunakan Miracle Night Cream dan segarkan wajah anda

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

VELVET GLOW SKINCARE ( SET BESAR ) TERMURAH



▶ VELVET GLOW SKINCARE ( SET BESAR ) 
HARGA RM100
+ POSTAGE RM6.00 (SM) RM10.00 (SS)


Beza dye set trial thn utk sbulan pgunaan set besar thn utk 2 bln
Kebaikan Velvet Glow Skincare
1) Menghilangkan jerawat & jeragat
2) Membuatkan kulit kelihatan glowing & licin
3) Menghilangkan parut-parut dan bntik hitam
4) Menghilangkan eye bag
5) Merawat tona kulit tak sekata
6) Menghasilkan kulit yang bebas dari masalah dan cantik walaupun tanpa makeup
7) Menegangkan kedutan
8) Mengecilkan liang pori
9) Merawat kulit rosak
10) Mengekalkan awet muda di kulit wajah
Velvet Glow Skincare tahan berapa lama?
* 1 kotak Velvet Glow Skincare mengandungi cleanser,day cream,night cream dan toner collagen
* Velvet Glow Skincare untuk 1 set boleh digunakan untuk 2 bulan.
Set Velvet Glow Skincare Mengandungi
1) Pencuci Muka
2) Krim Siang
3) Krim Malam
4) Toner Collagen
Pencuci Muka
- Mengandungi alevera,madu dan ekstrak gluta.Menjadikan kulit licin,cerah dan menanggalkan minyak.
krim siang
- Mengandungi vitamin,glutakojic dan ekstrak tumbuhan membantu menyegarkan kulit dari kusam dan melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB secara terus yang boleh mengakibatkan kulit cepat kusan dan tua.
krim malam
- Kaya dengan multi vitamin,gluta dan ekstrak tumbuhan membantu menyegar dan memberi kulit wajah vitamin yang mencukupi di waktu malam.Ianya dapat membantu memperbaiki sel kulit wajah semasa anda sedang tidur dan anda dpt merasai kelainan di wajah dalam 2-4 minggu tona kulit lebih sekata,kulit kelhatan lebih muda dan lebih cerah dan mengebu.
Toner Collagen
- Membantu menutupi liang liang pori,dan kesan toner meninggalkan kulit tanpa kering dan berminyak
Cara Penggunaan Velvet Glow Skincare
1) Cuci muka dengan bersih menggunakan sabun pencuci
2) Keringkan muka dengan tuala bersih dan sapukan kulit wajah menggunakan kapas lembut dengan toner collagen
3) Siang hari pakai krim siang Velvet Glow Skincare dengan tipis dan ratakan.
4) Di malam hari ulang step 1 & 2 dan sapu krim malam Velvet Glow Skincare dan ratakan.
Velvet Glow Skincare Sesuai Untuk
* Wanita dan Lelaki
* sesuai untuk semua jenis kulit

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

Serum Vgrip Gel Termurah


VGRIP
HARGA RM90.00SEM RM95.00SS
BERMINAT PM 0139111693


VGRiP – Ketatkan Miss V dalam Hanya 5 Minit! ??
==========================================================================================
Hanya 2 titik sahaja! Cukup untuk membuatkan suami mengerang manja ketika menerima kemutan.
==========================================================================================
VGriP merupakan Serum Pengetat Miss V. Ia bertindak sebagai bahan aktif yang meransang
otot dan cell Miss V untuk mengembalikan ia ke bentuk asal dan seketat seperti mana ketika Miss V masih mempunyai mahkotanya!.
V-GRiP mampu:
? Mengetatkan Miss V Dalam 5 minit – Mampu mengetatkan Miss V yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit penggunaan.
? Menambah rasa sensitif – Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membantu anda mencapai
klimaks di tahap yang maksimum.
? Seperti Malam Pertama – Menyegarkan dan memberikan sensasi malam pertama kepada pasangan anda.
Cara Penggunaan.
Hanya perlu lumurkan 2 titik vgrip di hujung jari anda, dan sapukan hujung jari anda sekitar bibir Miss V selama 15 saat.
Gunakan 5-30 minit sebelum bersama.
Kandungan 30ml

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

Klorok Candy Termurah : RM109.00 sahaja

KLOROKCANDY
HARGA RM115.00SEM RM120.00 SS
KLOROKCANDY (60,000mg) – 60 tablets
Nak transform jadi putih putih melati? Selalu nak cantik dah try seribu satu cara tapi tak der kesan? 
Ni klorok candy dah ada kompem flawless and letopss, kulit yang kering akan menjadi lembab. Yang berminyak pun boleh settle. 
Yang ada jerawat?
Hahh tu tak perlu cerita memang akan licin bak kena klorok lantai tu, putih tulus mulus. Tona kulit pun semakin cerah,
ANTARA KELEBIHAN DARI FORMULA KLOROK CANDY :
  • Pencerahan 1 badan dengan sekata seawal 7 hari.
  • Menukarkan pigmentasi kulit gelap, kuning, sawa matang kepada pigmentasi kulit putih kemerahan.
  • Merawat kedutan dan garis halus pada wajah.
  • Melambatkan penuaan / kekalkan awet muda.
  • Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit.
  • Mengembalikan keremajaan kulit dengan menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru.
  • Mengatasi masalah jerawat, mengelakkan liang pori dari tersumbat seterusnya mengurangkan risiko kemunculan jerawat.
  • Membaiki sistem pencernaan dan membuang toksin dalam badan sekaligus mengawal obesiti
  • Mengawal keguguran rambut, merawat kuku dan berupaya mengalakkan pembentukan tulang dan rawan yang sihat.
  • Merawat ekzima, psirosis, parut chicken pox dan masalah kulit sensitif.
  • Mengatasi masalah jeragat dan parut di semua bahagian kulit.  
  • Membantu mengawal kolestrol dalam darah.
KANDUNGAN DAN BAHAN AKTIF DALAM KLOROK CANDY :
Astaxanthin, argan extract, acai berry extract, apple stem cell, L-glutathione, vitamin A C E, pearl powder, red snapper collagen (500mg), maltose jelly, dextrose anhydrous, lutein
CARA PENGAMBILAN KLOROK CANDY :
  • 1 botol 60 biji 
  • Dalam 1 botol ada 3 perasa: grape, apple, strawberry
  • Kunyah / Kemam sahaja
  • Ambil ketika perut kosong di waktu pagi sebelum sarapan / malam sebelum tidur
  • Sehari min 2 biji, max 5 biji
######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

SECRET SKIN KAWAII SET JIHAN TERMURAH


PRODUK PEK BARU SEPERTI DIATAS
SECRET SKIN KAWAII SET JIHAN
HARGA RM159.00SEM RM160.00SS

ORDER dan Dapat  4 items mcm gambar
1 jar SSWKC MAXX
1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC

Jihan pakai produk SSWKC secara KONSISTEN DAN DISIPLIN tau sebelum bersetuju jadi duta. Ternyata kulit beliau menjadi putih selepas mengamalkan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN selama 5 bulan. Kulit beliau ternyata berbeza sekali daripada dulu. Selain mencuba Secret Skin White Kawaii collagen, Jihan juga menggunakan brightening serum & kawaii collagen miracle water.
Kali ni set Jihan ni ada Miracle Water SSWKC dan Serum Brightening untuk tindakan dari luar juga

"Kesan berganda pasti terlihat pada kulit anda kerana khasiat drp luar (sapuan serum & miracle water) dan khasiat drp dalam (minuman sachet) bekerja serentak memberikan nutrients penting yang diperlukan kulit seterusnya tindak balas lebih cepat."

KHASIAT Kawaii Collagen Brightening Serum:
~ menutup pori-pori terbuka
~ memutihkan kulit secara sihat
~ menegangkan kulit seperti suntikan botox
~ memulihkan kulit rosak
~ sesuai utk semua masalah kulit
~ mengecutkan jerawat
~ memudarkan jeragat
~ menghalus & melicinkan kulit
~ tanpa pengelupasan
~ kesan hanya dalam 6 hari shj
KHASIAT Kawaii Collagen Miracle Water:
~ Sebagai bahan aktif merangsang collagen dalam kulit
~ Dipakai bersama Kawaii Collagen Brightening Serum untuk efek lebih hebat
~ Menegangkan kulit
~ Merangsang stemcell kulit
~ Merawat kulit yang rosak teruk
~ Memberikan nutrien, vitamin & mineral penting kpd kulit
~ Memulihkan kulit sensitif & kulit nipis
~ Mengembalikan seri & keremajaan kulit yg kusam
~ Menghilangkan jerawat pasir
~ Menampak kulit segar & glowing
Dr Harlina pun pengguna Brightening Serum dan Miracle Water.
Beliau pun puas hatiiii ...Best kannn
Penjagaan lengkap gitu luar dan dalam

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

Iklan Berbayar