Produk Terlaris..

September 21, 2014

Slimfast Diet Double Effect Kapsul


Slimfast Diet Double Effect Kapsul

Slimfast Diet Double Effect Kapsul

Harga RM65.00sem RM70.00ss (harga inc pos)

Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 013-9501806


SFD Jus and Double Effect Pill adalah 4 in 1 formula yg mana membakar lemak, menahan rasa lapar,  menghalang pembentukan lemak dan mencairkan lemak melalui proses detox. Perbezaan Pill dan Jus, pill tidak akan mengakibat proses detox melalui pembuangan air besar tetapi hanya melalui peluh dan air kecil sahaja. Manakala kesan jus pula akan detox melalui pembuangan air besar, kecil dan peluh. Pengambilan secara berselang disarankan yang mana hari pertama dan kedua pill dan hari ketiga jus untuk kesan lebih baik supaya tiada pengumpulan lemak diperut.  Walaubagaimanapun, tiada masalah untuk mengambil salah satu sahaja iaitu pill atau jus.
---------------------------------------------
Info Slimfast Diet Jus
Ini Info SFD JUS sis..Untuk berat 75KG keatas...hanya minum 2x je sehari. Berat cecah atau bawah 75kg maintain minum 1x je sehari.

1) Untuk penurunan perut Slim Fast Diet jawapannya.
SFD akan menyingkirkan toksin punca masalah tu dan merawat dan mengembalikan berat dan menganjalkan tubuh seperti yg kami alami
2) Seminggu toksin akan disingkirkan. Akan ada gesa pembuangan selepas 5-7jam pengambilan.
Time ni kena sabar kerana hasilnya selepas 10 hari memang menakjubkan.
Selepas itu rawatan berterusan di kawasan-kawasan bermasalah. Hasilnya 10hari berat semakin turun, perut dan tempat-tempat berlemak akan lebih firm.
3) Kita boleh rasa perut lebih kecil/kempis selepas beberapa jam dan berat akan turun selepas 10hari. Boleh ambil ukuran dan berat sebelum dan selepas 10 hari.
4) 1 kotak SFD (10 sachet) = 10x minum
Minum 15minit sebelum makan pagi, tgh hari atau malam. Shake dengan air suam 250ml air. Sedap kordial Rasberry.

Nak efek bagus dan lengkap ambil sebulan.
Baru-baru ni ada yang update 10hari dia hilang 5kg.
Janji kena disiplin minum setiap hari dan minum air kosong 3liter ke atas. Tu je . Aktiviti dan pemakanan buat je macam biasa. Tiada pantang larang untuk melihat keberkesanan SFD. Cuma kurangkan makanan berlemak, susu, gula, minyak dan karbohidrat untuk kesan maksimum.
--------------------------------------

Info Slimfast Diet Double Effect
Ini Info SFD Double Effect Pill sis..Pengambilan hanya 1x sehari sebelum sarapan atau selepas mengambil sarapan.

1) Untuk penurunan berat badan tanpa detox berlebihan, SFD Double Effect adalah jawapannya.  Ia akan menyingkirkan toksin punca masalah itu melalui peluh atau air kecil.
2) Selera makan akan berkurangan dan dinasihatkan untuk minum air kosong lebih sebanyak 2-3 liter sehari.
3) Kita boleh rasa perut lebih selesa setelah mengambil SFD Double Effect kerana ia akan menahan selera makan yang berlebihan.
4) 1 botol SFD Double Effect (30 Tablet)

Nak efek bagus dan lengkap ambil sebulan.
Aktiviti dan pemakanan buat je macam biasa. Tiada pantang larang untuk melihat keberkesanan SFD Double Effect. Cuma kurangkan makanan berlemak, susu, gula, minyak dan karbohidrat untuk kesan maksimum. Jangan mengambil minuman beralkohol dan bersenam untuk kesan yang lebih hebat.

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.



0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar