Produk Terlaris Julai..

September 13, 2014

Selfie Skincare Termurah : RM59.00 sahaja

Selfie Skincare
~Selfie Skincare~
Harga RM65.00 sem RM69.00ss
-Harga termasuk pos-


U olls Dah cuba mcm2 skincare untuk hilangkn parut dan jerawat tapi masih tiada perubahan ?
Malah u olls dah cuba mcm2 cream parut dari yg murah hinggalah cecah ratusan ringgit tp parut masih menempel ?
Supplement ? Jangan cakap la... Dah cuba macam2 supplement untuk kulit cerah berseri tetapi masalah tetap sama ?

Kini masanya U olls bertukar tau....
Product Pertama di Malaysia yang Menggunakan Alpha Arbutin...
Let's Change to SELFIE SKINCARE with ALPHA ARBUTIN
SELFIE SKINCARE tidak mengandungi bahan-bahan yang tidak diluluskan dan merbahaya seperti mercury dan hidroquinon yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kecacatan kulit wajah jika penggunaan berpanjangan.

SELFIE SKINCARE merupakan Skincare Pertama di Malaysia yang menggunakan & mengdungi Alpha Arbutin.... 
Kalau u olls nak tahu, Alpha Arbutin merupakan aagen pencerahan unggul yang memberikan tona kulit yang lebih cerah dan sekata. 
SELFIE SKINCARE juga mengandungi kompleks peptide yang memberikan kesan anti penuaan serta menjadikan kulit lebih anjal, lebih tegang dan lembut selepas penggunaan. 
Malah ia turut menggunakan ekstrak tumbuhan semulajadi seperti ekstrak mentimun, ekstrak licorice serta vitamin e dalam rangkaian selfie skincare pula membantu merawat kulit wajah serta sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
3 manfaat utama dalam satu formula:

  • Bertindak sebagai agen pencerahan
  • Bertindak sebagai anti penuaan 
  • Membantu memelihara dan memulihkan kulit secara semulajadi

Fungsi Selfie Skincare : 

  • Bertindak sebagai "Moisturizer" (Pelembab)
  • Menghilangkan Jeragat / Jerawat / Blach & White Head di wajah
  • Bertindak sebagai Agen Pencerahan kulit
  • Akan melicinkan & menegangkan kulit Tanpa Pengelupasan
  • Tanpa Kesan Sampingan 
  • Akan menghilangkan Parut Jerawat & Sel Kulit Mati
  • Sesuai di gunakan untuk semua jenis kulit Termasuk Kulit Sensitif / Resedung
  • Menegang & Menghilangkan garis halus di wajah
  • Membantu menghilangkan Mata Panda (Lebam Bawah Mata)
  • Meningkatkan kandungan air di dalam kulit supaya kulit tidak kering
  • Membuatkan kulit nampak berseri
  • Merawat kulit ketika seharian anda di luar rumah
  • Sebagai perisai sinar UV
  • Menghalang infeksi kuman pada permukaan kulit (mengelakkan jangkitan kulit)
  • Mempercepatkan pembentukan sel-sel baru pada kulit (keanjalan dan melembutkan kulit)
  • Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut
  • Meningkatkan elastisiti pada kulit (anti wrincle)



SELFIE SKINCARE dihasilkan di kilang yang 100% Keluaran Biuputera & Muslim
Malah ia juga bertaraf GMP. 
SELFIE SKINCARE juga diformula bebas dari bahan merbahaya dan hydraquinone free dan yang penting ada KKM ok...
Malah the best of SELFIE SKINCARE, produk ini disediakan melalui nasihat saintifik dari pakar-pakar yang bertauliah.


SELFIE SKINCARE terdiri daripada 4 rangkaian produk yang Superb !!

1. SELFIE BRIGHTENING BEAUTY SOAP :

Fungsi Utama : 

  • Membantu menghilangkan kesan kotoran, sel kulit mati serta sisa solekan. 
  • Sabun nih Tidak Akan mengeringkan kulit, tetapi akan menjadikan kulit lebih cerah dan segar selepas pembersihan.


2. SELFIE SMOOTHING TONER : 

Fungsi Utama : 

  • Toner penyegar yang akan membantu menanggalkan sisa kotoran, mengecilkan pori-pori kulit serta mengekalkan kelembapan kulit. 
  • Toner ini juga mampu mengembalikan PH kulit. 
  • Jangan risau... Toner nih doiformulasikan untuk TIDAK mengeringkan atau menyebabkan iritasi pada kulit... Malah ia juga TIDAK akan menyebabkan Pengelupasan.

Cara Guna : 
  1. U olls gunakan Toner nih LEPAS cuci muka dengan Selfie Brightening Beauty Soap...
  2. Pakai 2 kali sehari iaitu Pagi & Malam....
  3. Lepas aje cuci muka, u olls oleskan Selfie Smoothing Toner ...
  4. Letak aje Toner atas Tapak tangan, Terus aje sapu di wajah...

3. SELFIE ALPHA WHITE DAY CREAM :

Fungsi Utama : 

  • Ia dirumus secara intensif untuk memberikan kesan pencerahan, mengekalkan kelembapan kulit serta melindungi kulit daripada kesan sinar UV
  • Mengandungi alpha arbutin yang terbukti mampu mencerahkan kulit dan menghilangkan bintik-bintik hitam akibat pigmentasi . 
  • Ianya tidak berminyak malah membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.
  • Dapat melingungi kulit daripada pancaran Sinar UVA dan UVB yang merbahaya.


Cara Guna : 
  1. Harus digunakan Setiap hari untuk EFFECT yang di inginkan....
  2. Guna lepas cuci muka dengan Selfie Brighteining Soap & juga Selfie Smoothing Toner...
  3. Tak perlu banyak... Ala kadar aje dah memadai 


4. SELFIE ALPHA BRIGHT NIGHT CREAM : 

Fungsi Utama : 

  • Khas untuk Kembalikan Struktur Kulit,  Membaiki sel-sel kulit serta membekalkan nutrient semasa menjanaan sel kulit baru pada waktu malam. 
  • Tindakan anti penuaan yang diberikan oleh kompleks peptide membantu mengurangkan garis-garis halus serta tanda-tanda awal penuaan...
  • Mejadikan kulit lebih anjal dan tegang.


Cara Guna : 
  1. HARUS digunakan setiap Malam
  2. Digunakan Selepas Mencuci muka dengan Selfie Brightening Soap , Oles Toner then last baru pakai Selfie Alpha Bright Night Cream ye...
  3. Selfie Alpha Bright Night Cream nih tak perlu pakai banyak-banyak or tebal tau... Pakai nipis-nipis aje dah memadai.... 


Testimoni dari Adik kepada Pengasas sendiri ..
My lil brother  starts using selfie skincare from today. We will see the result in 1 weeks. Tak sabar, tak sabar!! Susah nak pujuk dia pakai skincare, maklumlah budak lelaki. Siap minta advance lagi sebab nak guna muka dia. kau ingat kau artis? hahaha. 

 
Testimoni Terawal Selfie Skincare. 
2 minggu penggunaan alhamdulillah kulit beransur pulih.
Testimoni dari Pengasas Sendiri iaitu Yusmaliza, Owner Product Perla Coffee , Perla Chocolate , Perla Juice serta terbaru Selfie Skincare ... 
Dah berkurun muka tak naik jerawat tapi sejak mengandungkan anak kedua ni datang pula jerawat alahan kat bawah pipi. 
Alhamdulillah seminggu penggunaan jerawat beransur hilang... Dan yang paling penting selamat digunakan untuk ibu mengandung kerana selfie skincare tidak mengandungi hydroquinone. 
Sesuai untuk semua jenis kulit

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar