Produk Terlaris..

September 17, 2014

Fereena Lotion V-SHAPE Termurah : RM50.00 Sahaja

Fereena Lotion V-SHAPE
~Fereena Lotion V-SHAPE~
Harga RM57.00 (s) RM63.00(S/S)
-Harga termasuk pos

V-Shape Lotion adalah losyen yang berbau wangi yang menggabungkan teknologi moden dan tradisional dapat membentuk serta melangsingkan tubuh agar anda mendapatkan tubuh yang ramping.  Antara kebaikannya yang lain ialah:
 • Memecah lemak di bahagian perut, pinggang dan tempat-tempat berkumpul lemak
 • Mengamalkannya dapat membantu mengurangkan berat badan dan mengawal berat badan
 • Penggunaan di tempat-tempat berlemak, dapat menyingkirkan lebihan lemak di tempat tersebut
 • Membantu mengurangkan masalah perut buncit
 • Membantu meringankan sakit-sakit ringan contohnya sendi, bengkak kaki
 • Teristimiwa digunakan untuk ibu lepas bersalin
 • Menegang dan menganjalkan kulit
 • Mengurangkan garis halus
 • Mengurangkan parut-parut kecil
 • Membakar kalori
 • Mengurangkan selulit
 • Melembabkan kulit
 • Mengeluarkan angin serta mengatasi masalah kembung perut
 • Mengatasi masalah kulit kering
Produk V-Shape Lotion menggunakan bahan-bahan seperti berikut:
1. Algisium-C
Algisium C merupakan silikon organik yang kaya dengan fungsi hydroxyle. Ia berfungsi untuk pemulihan sel kulit, menegang dan menganjalkan kulit, mengurangkan garis halus pada kulit dan sebagai pelembab pada kulit. Ia merupakan molekul-molekul halus yang mudah menyerap masuk ke dalam kulit manusia bagi meleraikan lemak-lemak yang berkumpul di bawah permukaan kulit.  Kemampuan memecahkan lemak oleh algesium C sememangnya efektif.  Tambahan lagi, fungsi algisium C sebagai penghubung tisu merupakan satu kelebihan istimewa di mana ia dapat melambatkan penuaan kulit serta anti radikal bebas.
R1
Rajah diatas menunjukkan bagaimana Silanol dan Algisium C yang mempunyai perkaitan berupaya menyusun semula serta memperkukuh struktur membrane menentang serangan radikal bebas.  Algisium C merupakan pengurai kepada radikal berikutan kehadiran asid mannuronic.
R2
Kajian mendapati bahawa Silanol mempunyai kesan perataan atau melicinkan kulit pada permukaan berikutan pada dasarnya berlaku proses penjanaan semula sel-sel kulit pada kulit yang berkedut secara mendalam.
R3
Sel-sel yang dirangsang oleh Algisium C menghasilkan sejumlah kolagen yang banyak jika berada dalam keadaan yang optimum
Selain itu, Algisium C secara klinikal telah terbukti dapat mengurangkan ukur lilit (centimetric) terutamanya di pinggang serta mengurangkan selulit kerana penstrukturan semula dermis (firm & elastic).
R4
2. Hydroxyprosilane
Merupakan sebahagian daripada keluarga kimia iaitu SILANOL, berfungsi sebagai anti penuaan, memulihkan parut-parut luka kecil, dan juga bersifat anti radikal bebas. Selain itu, ianya bertindak menyekat pengumpulan lemak di bahagian bawah lapisan kulit.  Secara tidak langsung ia akan membantu mengawal berat badan.
Gambar rajah di bawah menunjukkan bagaimana penggunaan silanol dapat menstrukturkan semula kulit.  Kulit akan menjadi lebih anjal dan tegang.
R5
3. Capsicum
Capsicum (Cili) mempunyai fungsi iaitu mempercepatkan metabolisme untuk membantu membakar kalori dengan cepat. Ia mampu mengurangkan lebihan lemak dengan efektif dan berupaya mengurangkan selulit pada tubuh badan.
4. Ekstrak Aloe Vera
Aloe vera bersifat anti penuaan dan anti oksida. Ini kerana kandungan mineral seperti Vitamin C, E, dan Zink bermanfaat sebagai anti oksida. Kandungan aloe vera turut membantu melembabkan kulit selain menjadikan kulit lebih awet muda.
5. Virgin Oil
Ekstrak minyak kelapa dara berguna dalam merangsang metabolisme badan seseorang di samping membantu mendapatkan berat badan yang ideal. Ia memiliki sifat antioksidan secara semulajadi.
6. White Oil
White Oil (Minyak kayu putih) bertindak menghaluskan kulit di samping mencerahkan kulit. Selain itu juga, minyak kayu putih turut berfungsi mengeluarkan angin, mengatasi masalah kembung perut, dan membantu melancarkan pembuangan angin dari badan.
7. Menthol
Ekstrak daripada pudina ini adalah baik untuk merawat masalah angin, bengkak sendi, di samping mendatangkan rasa nyaman pada kulit.
8. Glycerin
Bertindak sebagai emollient (agen pelembab) pada losyen. Sesuai mengatasi masalah kulit kering.

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar