Produk Terlaris..

August 12, 2014

Simen Serum Wis Putih Termurah : RM59.00 sahaja

Simen Serum Wis Putih

Simen Serum Wis Putih

 HARGA KAMI :
1 KOTAK = RM65.00(S), RM70.00(S/S)
- harga termasuk kos pos laju 


Simen Serum Wis Putih
SIMEN SERUM WIS PUTIH  memang sangat-sangat diimpikan ramai pengguna yang sangat Mementingkan Kecantikan & Kesihatan Kulit Wajah..Simen ini akan menampal semua ketidaksamarataan kulit !!Simen Serum kini 30x lebih kepekatan dan lebih kuat drpd jenama serum biasa . Insyallah ia mampu merawat mslh kulit . Teknologi mana serum ni ? Teknologi Malaysia sahaja dengan ilham ANTARABANGSA . ok tak ?? Ini masa kita banggakan serum buatan Malaysia .
Malah ia juga akan menjadikan wajah uolls lebih Halus , Gebu , Lembut , Anjal & Bebas dari Semua Lekuk Berlubang , Berparut , Pori-Pori Terbuka mahupun Kedutan halus hanya dalam 7 HARI SAHAJA PEGGUNAAN !!
Apa Itu SIMEN SERUM WIS PUTIH ?
Simen Serum merupakan satu-satunya product yang HEBAT.
Simen Serum Wis Putih ini merupakan serum yang akan membantu korang semua merawat Pelbagai jenis masalah kulit berkelulusan KKM NOT140403933K dan Wis Putih Simen Serum diperkaya dgn teknologi baru iaitu CERAMIDES. Biasa kita dengar ceramides hanya untuk rambut je kan ? Rambut rosak kan ? Kini kulit lekuk2 , parut pon boleh tahuuuu !!!
Simen Serum Wis Putih merupakan product yang terpaksa PADAM Jerawat , Parut Jerawat , Parut Luka , Bekas Jerawat , Parut Berlekuk / Berkawah / Berlubang & pada masa yang sama ia turut memutihkan kulit , menghilangkan kedutan serta mengurangkan tanda-tanda penuaan wajah.
Antara respon yang diperolehi yang menggunakan Simen Serum Wis Putih
- kulit lebih sihat
- kulit semakin anjal
- parut semakin pudar
- kulit semakin cerah lembap
- kulit semakin licin mulus
Simen Serum Wis Putih

Simen Serum Wis Putih
Simen Serum Wis Putih
Simen Serum Wis Putih
Simen Serum Wis Putih
Simen Serum Wis Putih
SIMEN merujuk kepada meratakan kulit dari lubang atau kawah gunung berapi disekitar muka, selalunya kulit muka yang sangat sensitif adalah disarankan untuk mengunakan serum ini. Untuk mendapatkan extra gebu dan putih uolls disarankan mengunakan bersama wis putih bagi mendapatkan hasil yang power...Yang penting kekuatan dan kepekatan adelah 30x ganda daripada serum jenama lain . Stem cell serum pon tak boleh lawan ini .Dengan hanya 1 titisan aje , Semua masalah korang akan TERHAPUS !
Kandungan 30ml
dan yang paling penting Simen Serum Wis Putih mempunyai status KKM NOT140403933K


PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.


UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 

013-9111693  /  013-9501806

UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun
Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :
SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP
NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc
p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.
Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.

0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar