Produk Terlaris Ogos..

July 20, 2014

Royal Detox Platinum Termurah : RM95.00 sahaja

Kembar tak seiras RSLM, kerja RDP ialah cuci or omputeh ckp detox.., RDP sesuai untuk mereka yg lebih berat badan 75kg.., cz nie kasi cuci usus yg tersangkut n berkarat seperti yg sudah lama tidak di flush keluar dari badan, RDP telahpun beada di pasaran, anda akan mendapat white collagen serum dan shaker secara percuma..tueee diaaa...
HARGA : RM135 (SM) RM140 (SS)
(FREE SHAKE & SERUM)
Dah cuba bermacam2 produk diet tapi berat tak turun2? Ha… ini merupakan salah satu solution utk korang.. 

Fungsi RDP:
• MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN
• MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
• MENCUCI USUS

Selepas DETOX segala vitamin dan nutrien akan mudah serap masuk dalam tubuh dan apabila kita minum PRODUK SLIMMING terutamanya ROYAL SLIM penurunan berat badan dan pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih PANTAS dan EFEKTIF.

Pernah dengar tak pasal DETOX?
Ramai menyebut-nyebut pasal DETOX atau dalam bahasa kita dipanggil NYAHTOKSIN. Apa sebenarnya detox ni ye?
Secara normal, hari-hari badan kita akan menyingkirkan toksin melalui peluh, najis dan air kencing. Pembuangan toksin dari badan adalah perlu bagi bagi memastikan tubuh badan kita berfungsi secara normal

Dari mana datang toksin?
Toksin pada badan kita datang samada dari persekitaran atau dari dalam badan kita sendiri. Ia masuk ke dalam badan melalui macam-macam cara seperti :
 UDARA : udara yang mengandungi asap, bahan kimia, racun dan bahan cemar lain disedut masuk ke dalam badan
• MAKANAN/ MINUMAN : makanan atau minuman yang tidak bersih atau dimasak mungkin mengandungi sisa racun, bahan kimia dan sebagainya.
• UBATAN : Ubatan sintetik dan vaksin juga boleh menyebabkan toksin bertambah dalam badan.
• RADIASI : pendedahan terhadap sinar x-ray, bahan radioaktif dan gelombang mikro
• MAKANAN TIDAK HADAM : makanan yang tidak hadam dan tinggal akan usus akan mengalami tindakbalas biokimia dan meracuni tubuh anda dari dalam
• DEHIDRASI dan MALNUTRISI : kekurangan air dalam badan boleh menyebabkan tindakbalas enzim, sistem imun dan saraf yang meracuni sistem manusia

Tanda-tanda anda perlu DETOX
• Masalah penghadaman
• Sembelit
• Sakit kepala
• Jerawat
• Penuaan pra-matang
• Letih
• Berat badan berlebihan
• Insomnia

Mengapa detox / mencuci usus penting??
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.
Cara Pengambilan : 
Ambil satu sachet RDP bancuh dengan 200ml plain water 
Minum sekali sehari sebelum tidur , sebelah malam
Utk kesan kurus lagi cepat, 
Sebaiknya di ambil bersama ROYAL SLIM LISHOU MAGIC
1 sachet ROYAL SLIM LISHOU MAGIC sebelah pagi
1 sachet ROYAL DETOX PLATINUM sebelam malam
Royal Detox Platinum

Royal Detox Platinum
Gambar terbaru siti sarah ya darling semua, bermula dgn ROYAL SLIM Lishuo MAGIC (RSLM) 74kg dan sekarang beliau hanya 47kg.., siti sarah dan shuib adalah duta RSLM dan raja ema adalah duta ROYAL DETOX PLATINUM (RDP), PERINGATAN KERAS buat anda diluar sana, untuk mereka2 yang mempunyai berat badan kurang dari 70kg, anda tidak disarankan mengambil RDP ya, dengan mengambil RSLM sudah cukup..kerana RDP diambil pada waktu malam untuk membersihkan saluran besar anda, lemak2 yang terlalu lama bertahta di dalam badan..

20 sachet / box


PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.


UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 

013-9111693  /  013-9501806

UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun
Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :
SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP
NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc
p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.
Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.

0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar