Produk Terlaris..

June 18, 2014

Zirana Lingerie 2 in 1 : RM69.00

Zirana Bamboo 2 in 1
Zirana Lingerie 2 in 1
harga rm69.00
berminat sila pm 0139111693

Arang Buluh (Bamboo Charcoal) dihasilkan dari potongan buluh yang diambil dari pokok berusia 5 tahun ke atas dan dibakar dalam ketuhar dengan suhu melebihi 800 darjah celsius. Ia mempunyai sifat resapan yang sangat berkesan. Kelebihan Arang Buluh ialah:
 • Mengurangkan Tekanan: Membebaskan ion negatif untuk menyeimbangkan ion positif dari keadaan sekeliling. Ini boleh mengurangkan tekanan, kegelisahan, membantu tubuh menjadi lebih tenang dan menyegarkan badan.
 • Menyahbau: Arang buluh boleh menyerap bauan yang kurang menyenangkan dan seterusnya menghalang pembentukan bakteria.
 • Kesan Sinar Far-Infrared: Arang buluh mengeluarkan sinar far infrared secara semulajadi yang boleh memanaskan tubuh bagi memperbaiki peredaran darah, mempercepatkan metabolisme dan menggalakkan pertumbuhan sel.
Set ini diperbuat dari fabrik yang menggabungkan arang buluh (bamboo charcoal) dengan perak menggunakan nano teknologi. Ianya mempunyai banyak kebaikan seperti:
 • Memperbaiki peredaran darah.
 • Mempercepatkan metabolisme.
 • Membakar lemak berlebihan.
 • Mengurangkan bau badan.
 • Sangat elastik.
 • Fabrik anti bakteria.
 • Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared).
 • Gelombang magnetik.
Set ini terdiri dari:
 1. Set Pembentukan Kontur Payudara (Camisol). Untuk melangsingkan tubuh dan memberi struktur payudara yang lebih menarik.
 2. Set Pembentukan Kontur Pinggang dan Abdomen (Short Pants). Mengurangkan saiz pinggang dan seterusnya menjadikan bahagian abdomen kelihatan lebih kempis.
Cara Pemakaian:
 • Lipat atau gulungkan dahulu dibahagian kedua belah kaki long pantas, kemudian sarungkan seperti biasa dan kemaskan di bahagian punggung dan juga kedua belah peha mengikut keselesaan.
 • Pakai 8 jam sehari untuk kesan yang maksimum.
 • Sesuai untuk individu yang ingin menurunkan berat badan juga untuk ibu2 selepas melahirkan anak. Pemakaian set ini dapat membentuk kontur tubuh lebih langsing dan selesa.
 • Material kualiti lembut, tepi grip yang kuat dan mampu flatkan lebihan2 lemak di badan. Sangat sesuai untuk yang berbadan besar kerana material stretchablenya besar daripada Zirana 5 in 1.
 • Boleh digunakan bagi mereka yang mempunyai berat antara 40kg hingga 90kg.
PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.


UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 

013-9111693  /  013-9501806

UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun
Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :
SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP
NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc
p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.
Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar