Produk Terlaris Ogos..

May 21, 2014

2be Gorgeous Fiber (RM40 free pos)



~  2be Gorgeous Fiber ~
PROMOTION PRICE
RM 40.00 (SM) / RM50.00 (SS)
HARGA TERMASUK POS

 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 013-9501806

NYAH TOKSIN, LANGSING, CERAH BERSERI DAN SIHAT BERTENAGA
Sudah minum dan telan macam2 supplement tapi kulit tak cerah2 juga?
Sudah pakai macam2 skincare tapi jerawat dan jeragat masih tak hilang2?
Sudah berdiet dan cuba macam2 produk tapi tak kurus2?
Jangan mengeluh dan salahkan produk2 tu.. Ini bermakna badan anda banyak toksin yang menghalang penyerapan nutrisi di serap badan secara optimum!
Anda patutnya berDETOX dulu..
Cuba 2BE GORGEOUS FIBER..
Jimat duit, jimat masa..
Bila sistem penghadaman baik, usus bersih, maka perjalanan darah pun lancar.. metabolisme stabil..
Jadi barulah supplement yang anda makan/minum akan memberi manfaat pada tubuh badan.
Nak kulit cantik? Nak buang lemak? Nak cerah berseri?
Mulakan dengan DETOX..

MANFAAT DAN KHASIAT 2BE GORGEOUS FIBER:
- membantu membuang toksin di dalam badan
- menyihat, mencantik dan menyerikan kulit
- membakar lemak
- membantu mencuci darah dan membersihkan kolon/usus
- menghilangkan lebihan gula dalam badan
- membantu menjana sel kulit2 baru, menguatkan kuku, rambut, tulang, gusi dan gigi
- membantu sistem dalaman badan dan mengelakkan sembelit/buasir
- mengurangkan sakit/pening kepala
- menjadikan badan lebih bertenaga
- memudarkan parut jerawat/cela/kulit kusam
- merendahkan kolestrol dalam darah
- memberi vitamin a,c,d,e dalam badan
- tinggi dan kaya anti oxidant untuk anti penuaan/awet muda
- menghilangkan bau badan dan nafas berbau

KANDUNGAN 2BE GORGEOUS FIBER:
- formula gabungan superfruit, sayur-sayuran dan kekacang terhebat, menyumbang kadar orac yang tinggi. 100% organik, kesan dijamin dalam 1 minggu! Produk ini adalah makanan bernutrisi, kaya fiber semulajadi yang boleh diamalkan setiap hari tanpa kesan sampingan.
* madu - penyumbang tenaga dan agen awet muda
* soy lecithin - agen membakar lemak yang berkesan tanpa mengganggu hormon
* serbuk mutiara - agen detoksifikasi terbaik dan membantu mencerahkan kulit
* gabungan kekacang seperti badam, walnut dll kaya serat untuk nyahtoksin yang teratur
* gabungan sayuran terbaik seperti zuchhini, alfafa, bayam, rumpai laut, grape seed oil, flax seed oil, chlorella, dll
* mengandungi buah-buahan tempatan dan antarabangsa yang kaya dengan vitamin seperti acai, delima, rasberry,
* mengandungi ekstrak pelbagai jenis fiber dan bijirin dan seperti wheat berries, husk dll.

CARA PENGAMBILAN:
- kacau/shake 1 scoop 2BE GORGEOUS FIBER dalam 1 cawan air suam.
- minum 30 minit sebelum sarapan. Untuk rasa enak dan tujuan diet (pengganti kepada sarapan berat seperti mee goreng dan nasi lemak misal nya), boleh masukkan ia dalam minuman kegemaran anda yang lain seperti jus, susu dan coklat untuk rasa yang enak dan mengenyangkan.
- untuk minggu pertama, minum setiap pagi. Minggu2 seterusnya memadai 2-3 hari sekali sahaja.
- bagi yang alami masalah obesiti, boleh minum setiap hari untuk tujuan pembakaran lemak dan penyingkiran toksin berlebihan sehingga berat badan ideal dicapai.

BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG

PROMOTION PRICE
RM 40.00 (SM) / RM50.00 (SS)
HARGA TERMASUK POS

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.


UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 

013-9111693  /  013-9501806

UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun
Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :
SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP
NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc
p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.
Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.

0 Orang Pengomen Tegar..:

Post a Comment

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar