Produk Terlaris Ogos..

December 6, 2013

.:: Adam Mama::.

Salam 1 Malaysia, lama betul tak update blog nie..huhu..arini hari jumaat..waktu rehat 2 jam 45 minit..biasa balik umah tp arini cam malas jer..tadi duk rehat2 kat opis.tetiba ciksue adam post gambar nie..katanya adam taknak tidur..nak ajak main jer..tak layan die marah..apala anak mama nie..cian ciksue..lau dgn mama boleh jer tidur..dah tau ciksue suka layan la tu..hehe

Minggu depan genap adam 6 bulan..adam da makin membesar..dah makin pandai..suka ajak orang main..suka orang cium2 pipi die..suke senyum..suka orang lambung-lambung die..suka orang agah-agah die..macam-macam la sayang mama nie..sekarang pun amy da ajar adam makan..tp sikit2 jela dulu..adam pun dah ada gigi 2 batang..

Sangat bahagia bila ada anak..baru tau perasaan jadi seorang ibu..thanks Allah kerana bagi anugerah yang tak terhingga nie..

 
 Nampak tak gigi saye?? hehe.. Umur 4 bulan lebih adam dah tumbuh gigi.. =)

 ********semoga jadi anak yang soleh yer sayang*********


6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Waaaaaaaaaaa lama x tengok Adam tau...auntie tgk adam sihat dan happy sgt...dah tumbuh gigi umur 4 bulan ye syg....bijak nih...abg QI tumbuh gigi baru 5 bulan...

    ReplyDelete
  2. alahai comeynya dia...debob2 grrrr..geram je tgk pipi dia tu

    ReplyDelete
  3. Eeee, geram sungguhla tengok Adam ni.. Chubby molek.. Dapat gomol ni mesti best.. =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar