Produk Terlaris..

December 13, 2013

.:: My Baby Boo :: 6 Bulan ::.

Salam 1 Malaysia, 11.12.13 tarikh cikta n zain kawen kan..tarikh tu jugak tarikh ulangtahun anak amy ke 6 bulan..ulangtahun ke?? boleh la..hehe.. Adam da 6 bulan sekarng nie..gigi dah nak tumbuh 3 batang..alhamdulillah adam still xde perangai..still tidur sampai ke pagi..still suka senyum..jarang menangis melainkan lapar n pampers penuh sangat2..

Kelmarin pergi checkup adam 6 bulan..berat adam sekarang ni dah 8.3 kilo..patutla mama rase cm angkat 1 beg beras je bila dokung budak nie..dekat 10kg dah upanya..tapi takpe lah janji anak mama ni sihat sentiasa..semoga jadi anak soleh yer sayang..luv u forever =)

 
 Tunggu nak kena cocok 6 bulan =)
Budak yang sentiasa menghiburkan hati mama n papa.. =)

Alhamdulillah, tq Allah atas anugerah ini..

December 6, 2013

.:: Adam Mama::.

Salam 1 Malaysia, lama betul tak update blog nie..huhu..arini hari jumaat..waktu rehat 2 jam 45 minit..biasa balik umah tp arini cam malas jer..tadi duk rehat2 kat opis.tetiba ciksue adam post gambar nie..katanya adam taknak tidur..nak ajak main jer..tak layan die marah..apala anak mama nie..cian ciksue..lau dgn mama boleh jer tidur..dah tau ciksue suka layan la tu..hehe

Minggu depan genap adam 6 bulan..adam da makin membesar..dah makin pandai..suka ajak orang main..suka orang cium2 pipi die..suke senyum..suka orang lambung-lambung die..suka orang agah-agah die..macam-macam la sayang mama nie..sekarang pun amy da ajar adam makan..tp sikit2 jela dulu..adam pun dah ada gigi 2 batang..

Sangat bahagia bila ada anak..baru tau perasaan jadi seorang ibu..thanks Allah kerana bagi anugerah yang tak terhingga nie..

 
 Nampak tak gigi saye?? hehe.. Umur 4 bulan lebih adam dah tumbuh gigi.. =)

 ********semoga jadi anak yang soleh yer sayang*********


Iklan Berbayar