Produk Terlaris..

November 13, 2013

.::Dapat Hadiah Cabutan Bertuah :: Alhamdulillah ::.

Baru-baru ni opis amy buat dinner..dinner untuk bagi hadiah untuk pekerja yang berprestasi baik dan juga pekerja yang dah berkhidmat 25 tahun..pada awalnya, amy taknak pergi dinner nie..sebab tak wajib..lagi satu dinner ni boleh bawak pasangan jer..tak dibenarkan bawak anak..Amy fikir kesian kat adam nati kene duk rumah pengasuh so amy taknak pergi la..lagipun kesian kat fahmi balik dah maghrib nak terkejar pergi majlis amy ni pulak..so amy pun reply email cakap tak pergi..

Memandangkan dinner ni tak wajib jd bilangan staff yang nak pergi tak berapa ramai..iyelah tak boleh bawak anak..sape nak pergi kan..huhu..nak tak nak bahagian hr kena cari lagi staff biar jd ramai orang..amy kerja bahagian sumber manusia..apa lagi, kena panggil la..tanya kenapa tak nak pergi amy cakap xde orang nak jaga anak..hehe..padahal ada jer..last bos berharap sangat suruh pergi amy pun pergi la..pergi seoang diri jer...mintak fahmi jaga adam..huhu..

Dari taknak pergi last2 amy kena jadi AJK pulak..adoiyai..ajk pendaftaran dengan gadis dulang..adoiyai..menda paling tak suka..awal-awal lagi dah tercegak kat depan pintu dewan..jaga pendaftaran..lepas maghrib je dah kene tunggu depan tu sampai ke orang masuk semua..tak pasal-pasalkan.huhu..

Keadaan dalam dewan makan kitaorang..mentang2 buat highway kan..dewan makan pun nak highway..hehe..

Ni lah muka2 yang kena datang awal..hehe

Bila majlis da start semua duk makan..amy makan cepat-cepat sebabnya nak kena jadi tray girl la pulak..adoila..lg 1 kerja..mmg tak suka duk atas pentas nie..kan best jadi tetamu jer..makan je dr awl sapa ke sudah..huhu..

Hah nampak..tercegak jadi tray girl..xsesuai langsung..bidang terjun nie..huhu

Siap semua bagi hadiah kat staff amy pun masuk nak duk tempat duduk amy balik..belum sempat duduk last nombor amy dipanggil sebagai cabutan bertuah...nak tau apa die hadiahnyer??  ni dia, Set pinggan mangkuk gelas Luminarc..Alhamdulillah rezeki..rezeki sb terpaksa tinggal hubby n anak kat umah..hehe..xsia2 datang.. =) no 1 dapat TV LED 42 inci..no 2 dapat penginapan ke bukit tinggi..wah bestnyer kalau dapat tu..tp dapat ni pun alhamdulillah dari tak dapat langsung kan..hehehe..alhamdulillah..tenkiu Allah...

Hadiah Amy..hehe

15 Orang Pengomen Tegar..:

  1. nampaknya memang rezeki amy laa..daripada tak nak pegi langsung dapat hadiah..hehehe..tapi bleh tahan gak decoration mlm tu nie..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. Tahniah, jadi lah daripada balik tangan kosong kan

    ReplyDelete
  3. comel si bju kelbu.. :)
    oklh tu kak.. pinggn mngkukk pun kira mhl jugk kn?

    ReplyDelete
  4. ada sebab la tu kena tinggal suami dengan anak. hehe.. rezeki pinggan mangkuk

    ReplyDelete
  5. wah..lucky betul, hihi sy ritu dapat mini pemadam api..huhuhu

    ReplyDelete
  6. tahniah! dapat cabutan bertuah.. Ros tak pernah dapat pun kalau namanya cabutan bertuah.. hikhik

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...untung laa Amy dapat hadiah cabutan bertuah..sy so far tak pernah lagi dapat hadiah cabutan bertuah kalau company event macam nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Tahniah Amy...hebat lah dpt cabutan bertuah...set pinggan moden tuh mmg kegemaran umi Qi...weeeeeeeeeee hebat lah amy...tumpang gembira sgt nih

    ReplyDelete
  9. wah bertuahnya amy..sy tak pernah sekali pun dapat hadiah bertuah ni ..hahahahhaa

    ReplyDelete
  10. wah bertuahnya amy..sy tak pernah sekali pun dapat hadiah bertuah ni ..hahahahhaa

    ReplyDelete
  11. Murah rezeki.. Dapat jgk dari org lain langsung x dpt apa.. Alhamdulillh.. =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar