Produk Terlaris..

October 21, 2013

.:: Walker untuk Adam ::.

Salam 1 Malaysia..

Hujung minggu baru ni amy fahmi n adam pergi jalan-jalan kat AEON atau dikenali sebagai JJ dekat Cheras Selatan..Misi utama kitaorang nak pegi cari walker untuk baby Adam ni hah..sebelum beli walker tu ktorang pusing-pusing dulu dalam AEON ni..bukan apa, nati kalau da beli walker susah la nak bawak kotak besar tu ke hulur ke hilir..nak masukkan dalam kereta memang tak r..parking kreta atas bumbung..hehe..

Bawak adam pusing bagi duk dalam stroller die..kadang2 adam taknak duk sangat dalam nie..dia lagi suka papa dia dukung..tp kalau dukung lama-lama boleh tercabut tangan..huhu..tu nak tak nak kena bawak jugak stroller die nie..kalau tak maknanya tak sampai setengah jam la kitaorang jalan-jalan..hehe..

 Bila duk dalam stroller dia asyik nak angkat kepala jer..adoila anak mama nie..

Ni la misi utama kitaorang pergi Aeon tu..nak beli menda alah nie ha... Actually adam tak boleh duduk lagi so walker ni beli tuk kegunaan dia bila dia da start boleh duduk nanti..ni lah pilihan kitaorang untuk adam..warna yang ada cuma oren n hijau ni jer..warna oren spupu adam da beli so kitang ambik la warna nie.. =)

 Comey tak?? walker ni 2 in 1..harga die RM199.00 tapi kat Aeon ada sale jadi boleh dapat harga RM149.00 jer..kalau korang nak beli online pun boleh tapi mahal la sikit..boleh beli kat sini yer..SweetCherryWalker..

Testing.. Ni lah die empunya badan walker nie.. Muhammad Izz Adam.. =)

##Mama&PapaSayangSangatMuhammadIzzAdam##

13 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Yeyyy Izz Adam dah ada walker baru..cantik tau walker adam...ya Allah membuak2 tetiba nak ada baby balik hahahha...padahal Qi pun masih baby gitu...tp dah lama tinggalkan alam walker tuh amy...ooo amy dok area KL juga lah kan...leh ar gathering nanti free2....nak jumpa izz adam comel tuh ngeeeee...

    p/s TQ so much dear...teguran yg sgt2 membina...Umi Qi dah take note click Open New Link...so selama nih Umi Qi langsung x sedar rupernya masa add link tuh ada butang open to new link...just click and leh terus ke new link...selamat membaca dear...sharing is caring right :) TQ again dear

    ReplyDelete
  2. cantiklahh yunk! berkenan gak warna ijaoo.. hehe

    ReplyDelete
  3. Lawa lah pulak walker nih.. Canggih betul2 walker2 xaman sekarang.. Dulu mana ada cani2 ni.. Huhu.. Untung betul baby zaman skang.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  4. Jentik CHIPSMORE + NESTLE DRUMSTICK + SECTOR FOCUSED!

    ReplyDelete
  5. wahhh lawonyer walker adam....
    beso ketenyer...wane ijo plak tu hehe...

    luqman punye murah ajer walkernyer...jenama viva hahaha

    ReplyDelete
  6. pandainya adam. baik je dalam walker ye. :)

    ReplyDelete
  7. baby ngan walker sama2 comel..hehehe..kaler pun menarik..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. bape bulan erk baby bole dok dlm walker?

    cantik sungguh 'kereta' baru adam :)

    ReplyDelete
  9. assalam puan belog..
    mahalnyer.. tapi cantek. berbaloi!

    selamat berkenalan.. ^^

    ReplyDelete
  10. anak I guna walker yang usia dia lebih 20 tahun, zaman kitorang kecik lagi..

    by the way amy, ni request.. boleh x ajar or buat tutorial nak buat header comel macam amy.. and then stiap entry ada love2, frame dll.. sangat kagum ok. kita ni buta editting.. boleh ajar???

    ReplyDelete
  11. salam 1 malaysia...saya newbis dalam dunia blogger ni..diharap sudi memberi kerjasama dalam blogwalking ni..
    segala tindak balas dr awak saya hargai dan mengucapkan berbanyak terima kasih..
    salam perkenalan dari saya- annassul

    http://updatenew5.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. amy.. awak upah siapa and berapa bayrannya and tngok header dah gmbr lain pun bayar gak untuk ubah ek? hehe

    ReplyDelete
  13. yeay :)
    suka la dia kan dapat walker baru :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar