Produk Terlaris Ogos..

October 9, 2013

.:: Tukar Header & Nama Baru::.

Sebelum ni gambar kahwin amy n fahmi jd header blog amy nie..sekarang ni da ada nak tukar la pulok jd gambar kami bertiga..hehehe..suke3..tenkiu akak shida...ditambah dengan banner sekali akak ni tlg buatkan..lagila suker..hehe...so sekarang dengan rasminya dr Blog Amy Fahmi Personal Blog dan tukar jadi Blog Mama Adam Personal Blog..yeaayyy....

Header Baru..


Banner..




11 Orang Pengomen Tegar..:

  1. nnti adam dah ada adik
    kne tuka lagi mama adam dan adik ..
    hehehe :)
    nice header :)

    ReplyDelete
  2. tq mawar..

    mg --> haha..mmg tp bukan mama adam n adik.. mama izz..sb semua anak nk ada izz..hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik3..semangat skit nak update belog kan..hehe

    ReplyDelete
  4. cerianya warna blog suka, cute sangat, ada link ke kak shida tu ?

    ReplyDelete
  5. mizz erma.. tu pasal..hehe

    mila ahmad.. sy dah bg kat blog awk..hehe

    ReplyDelete
  6. Bilalah turn Meza plak nak letak header bertiga cani.. Huhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  7. hehe comel sgt header baru..byk betul loving2 nye :P

    ReplyDelete
  8. rezeki kak..first rezeki kawin dapat suami,, ni rezeki anak pula. moga bahagia selalu kak..dimurahkan rezeki.. :)

    ReplyDelete
  9. Cantik sgt header baru...pinky i likeeee!

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar