Produk Terlaris Julai..

October 6, 2013

Stroller SCR2 tuk d let go.....

Al kisah semalam 5/10/2013..amy nak p cari stroller tuk adam..seminggu duk usha2 stroller dalam internet..ktorang pun pegi la kat AEON..konon2nya da set dalam kepala otak nak beli SCR1 atau SCR6..tp lebih pada nak SCR1 la...

Sampai je AEON tu tengok kat model2 Sweet Cherry tu terus pilih SCR2 ni..adaoila...tak pikir panjang tu..rasenya tak sampai 10 minit tengok terus p bayar..balik umah lak duk terbayang2 SCR6..acaner nie..baru je beli..nyesal teramat..SCR2 ni mmg berkenan jugak tp SCR6 duk main2 dalam kepala otak..

Bila pikir2 amy nak let go la SCR2 ni..amy beli RM319 tp nak jual RM300(leh nego) baru pakai skali masa beli tu dalam AEON sb xnak bawak kotak.. kalau ada orang nak.leh la tukar baru.klau takde terpaksa pakai yang ni jugak la..huhu


SCR2
Warna Merah..
Berminat boleh contact amy di 0139111693..

5 Orang Pengomen Tegar..:

  1. ini namanya konsep buy 1st think later... hahaha... btw, ok jugak la yg ni pun...

    ReplyDelete
  2. Cantik tgk stroller nih amy...tp Qi dah ada stroller...murah2 jek...xmampu nak beli mahal2...cap sweet cherry jek hehehe

    ReplyDelete
  3. salam..amy,scr2 ni boleh tolak mengadap baby tak?memng berkenan yg ni tp nak tau sama ada boleh tolak mengadap baby or tak..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar