Produk Terlaris Ogos..

October 8, 2013

SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750

Sape nak join boleh klik banner ataupun boleh klik sini..

Syarat Wajib

1. Warganegara Malaysia
2. Follow semua blog sponsor dan like semua pages sponsor. Akan disemak!
Emas Putih, Nabila Medan, Munirah Zahari, Zyranee, Nur Syahiera Dahhari, Syifaul Saira
3. Buat satu entri dengan tajuk "SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750", letak banner dan linkkan semula kesini. Tag rakan-rakan pun boleh.
4. Publish entri awak dan tinggalkan penyertaan korang di borang penyertaan ini. Mana-mana link entri di kotak komen tidak akan diambil penyertaannya.
tengok cara nak isi borang penyertaan dekat sini ye

Senarai Hadiah Yang Sangat Menarik..

1 Set Produk Mary Kay Bernilai RM108
1 Pcs Bedak Arab Bernilai RM35
10 Pcs Shawl Thara Jenama Sugarscarf Bernilai RM43 Setiap Satu
2 Pcs Baju Bernilai RM50 & RM55
2 Pcs Bear Bernilai RM15 Setiap Satu
1 Pcs Krim Ibu Putih Ninaskincare Bernilai RM50
1 Pcs Shiseido Mask Hitam Bernilai RM1.50
1 Pcs Shiseido Mask Naturgo (Pek Oren) Bernilai RM1.50
1 Pcs Sabun Susu Beras Collagen KZ Brothers Bernilai RM8

Gud Luck pada semua yg join yer..amy skadar suka2..xde entry nak update..hehe =)

2 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Salam, datang dari segmen yang sama.. done follow ;)
    Good Luck !!
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2013/10/special-birthday-giveaway-bernilai-rm750.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Bagi detail segera ya
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/10/pemenang-special-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar