Produk Terlaris..

October 21, 2013

.::SCR2 vs SCR6 ::.

Salam 1 Malaysia..

Aritu amy ada buat entry ni kan..Stroller SCR2 tuk d let go..kononla xpuah hati beli yang SCR2..nak tukar yang SCR6..pakai je sekali terus nak jual..konon2nya nak tukar SCR6 la..punya semangat nak jual sampaikan update blog dengan iklan dalam Mudah.My lagi..ni la orang kate buy first think later..hehe

Lepas iklan tu, ada la 2 3 orang hamba Allah mesej nak beli stroller ni..bila amy baca mesej dorang tu terus rase cam alahai sayangnyer nak jual..sebabnya amy suka dengan design SCR2 ni..cuma SCR2 xleh nak tengok baby bila tolak..tu je kelemahannyer..yang lain bagi amy sgt perfect..

Bila fikir-fikir balik tak jadi la nak jual..rase cam sayang jer..terus amy reply mesej tu cakap dah jual stroller ni..padahal sayang nak jual sebenarnya..amy bukak Mudah.My terus delete iklan tu..hehe..so sekarang dah tak dalam dilema dah..adam akan guna stroller nie..=)

SCR2
SCR6

Inshaa Allah this weekend nak carikan Adam walker..dalam kepala brand SweetCherry jugak..kalau korang ada jumpa yang cantik2 n Murah boleh la bgtau amy yer.. =)

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Aty pernah jual stroller semata2 nak beli yg lagi kecik..skrg pakai buggy jer senang nak hangkut simpan...huhu..tu pon baru2 ni tgk ade org jual stroller lg kecik lg ringan rase nak beli...ngeeee

    ReplyDelete
  2. Kalau sy jadi amu sy simpan jer dulu..mana tau ade rezeki lagi sorang nanti..hehe..buat masa ni kalau rasa tak pakai boleh bagi pinjam kat adik beradik atau ipar duai (jika ada).

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. lahhhh,xpe.nt adam dh besar sket leh pakai buggy je.lg senang =)

    ReplyDelete
  4. Salam..berminat jadi ahli shaklee..kami boleh beri tunjuk ajar ..wassap atau sms 0199135044 atau fb sy how2panetratemarket2@yahoo.com.my alhamdulilah jika cik berminat atau mahu bertanya apa2..insyallah kami akan membantu

    ReplyDelete
  5. Hehe.. Mieza tengok pun cantik designnya.. Teringin sangat nak ada satu utk babay sendiri.. tapi preggy pun belum, berangan jela dulu.. Hehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  6. Umi qi tgk stroller SCR2 tuh cantik amy...itulah sayangkan nak juai...nsb baik amy buat keputusan muktamad xmo jual...mmg masa baby kecik2 lg kita nak stroller yg pandang ke depan kita,...tggu adam besar sikit nanti dia pasti nk tgk alam sekeliling, so pasti dia terhibur amy...percayalah...Umi Qi pun syg nk buang stroller Qi wpun beli plg murah...ada sentimental value....hanya stroller yang tahu dirinya digunakan begitu bernilai sekali :)

    ReplyDelete
  7. cantik jugak scr 6 tu kan...ala2 design cm quinny....anyway yg scr2 tu pon nampak sgt selesa dgn adam....

    ReplyDelete
  8. Hahaha.. Sy lak ngah compare SR2 ngn SR12.. Mmg bkenan ngn design SR2 tp tula kelemahan xleh facing baby kn..aishh cube dorg upgred sket..design sme tp facing bby..mst laris kn..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar