Produk Terlaris..

October 4, 2013

.::Nuffnang dah bagi RM429.23 tuk blog amy :: Alhamdulillah ::.

Salam Jumaat semua..

Td tangan gatal cek nuffang...cek2 tengok earning dah RM56.05..


Tangan ni pun apa lagi gatai la nak tekan cash out..hehe..selamat sudah tekan cash out..juz tunggu cek sampai jer..hehe.alhamdulilllah walaupun tak banyak tp boleh la..amy xsuka kumpul banyak2 macam korang nie..cukup je RM50 terus cash out..hehe..xsabo2..

 Sekarang ni tengah berlegar2 6 BE dalam blog amy..saje tak tunggu BE ni kredit sb nak kumpul tuk earning seterusnya pulok..hehe...tq ye nuffnang..bg la banyak lagi..baru semangat nak berblog nie.. =)

Nila sejarah pembayaran Nuffang tuk blog amy..tenkiu nuffnang..Alhamdulillah..rezeki Allah..

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wah..banyak tu ..bila nak belanja saya makan ? ahhahahhahaha..... gurau je ....

    ReplyDelete
  2. sayang lagi nk cash out
    tunggu je lah dulu cukup empat angka...
    penantian itu satu penyeksaan, tp sabor je lah
    keep up blogging :)

    ReplyDelete
  3. Masyukkk! Mieza plak suka kumpul banyak2 baru nak cashout.. Hehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar