Produk Terlaris..

October 10, 2013

.:: Adam @ Opis Papa ::.

Minggu ni pengasuh adam (mak sedara fahmi) tak dapat jaga adam..sebabnya, mak sedara nak temankan suami dia operate mata kat hospital selayang..nak tak nak amy dengan fahmi kena cari jalan lain la tuk jaga adam minggu nie...

Hari isnin lepas amy ambik cuti tuk jaga adam..hari selasa pulak mak sedara balik umah kejap sebab operate hari rabu..so hari selasa da selamat dah sb mak sedara nak jagakan adam..hari rabu semalam fahmi bawak adam pegi opis dia..jaga adam kat sana..harini fahmi ambik cuti jaga adam kat rumah..esok xtau  la..balik kene bincang dgn fahmi pulok..huhu..

Gelagat Adam kat opis papa die.. =) Gambar ni amy ambik dari fb kawan2 opis fahmi..actually kawan2 opis fahmi ni kawan amy jugak..amy 1 company dengan fahmi aritu..sekarang je keje asing2..hehe...

Adam wit papa die.. sian anak mama tido kesejukkan yer..
 ololo masamnyer muka diyer tido... =)


 Sempat bergambar dengan Uncle2 diyer..hehe..

Bila tengok gambar2 ni rasa lega n terharu sangat kat kawan2 yg sudi tengok2 kan adam...yg tak tahan kawan2 perempuan fahmi jugak tolong basuhkan ukuk adam padahal papa die boleh je basuhkan..hehe..kesian dorg sampai kebas tangan2 duk dukung anak mama yg bambam sgt nie..hehe =)

Thanks syg coz jadi anak yg baik dan xbanyak ragam yer..syg anak mama nie...

6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wah.....untungla adam ramai orang sayang dia kat ofis papa ye....hihihi

    ReplyDelete
  2. wah...syoknya siap boleh bawak baby pegi opis..mesti papa dia rasa best time tu..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Ya Allah baiknya kawan kawan.behave nya adam tido.good boy~

    ReplyDelete

  4. Assalamualaikum..salam ziarah!!

    Biasala dah ada anak ni, memang ada macam-macam kemungkinan..hehe saya pun pernah alami nasib yang sama ;)

    Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. alahai..comelnya adam..umo bape nie? kalau ofiz sy pon sporting mcm nie jgk kan best..ari2 sy bawak mikail msuk ofiz..hihi

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar