Produk Terlaris..

September 26, 2013

Dapat BE yang Ke-12 hingga Ke-16 tuk tahun 2013..Alhamdulillah...

Salam 1 Malaysia..

Selamat pagi semua..baru je siap singgah rumah kawan2 yg da update hari nie..banyak pulak amy tengok entry update pasal BE nie..amy pun cek la BE amy..apa yang amy tau BE amy sekarang ni ada 1 je lagi on going..yang lain semua da kredit tp tengok2 5 tengah running...alhamdulillah....juz tunggu 1 je lagi kredit terus amy nak cash out..hehe..

Setakat ni Alhamdulillah Nuffnang dah kreditkan RM374.18 dalam akaun amy..tu la hasil start dari awal amy blogging sampai sekarang..walaupun tak banyak cam korang semua tp syukur sangat2.sape la nak bagi duit free je kan..hehe..sambil2 blogging dapat jugok income..hehe...tp tanpa kawan2 semua mustahil amy akan dapat duit dari nuffnang nie..so amy nak ucapkan terima kasih pasa semua yang sudi singgah blog amy ni..dah singgah jangan lupa komen..inshaa Allah amy akan singgah balik blog korang.. =)

BE yg tengah running sekarang nie..Alhamdulillah..


Antara Iklan-iklan yang tengah running kat blog amy ni..

RHB BANK
OLAY
SENHENG

11 Orang Pengomen Tegar..:

  1. alhamdulillah...bertambah rezeki..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, makin bertambah rezeki :)

    ReplyDelete
  3. wahhh bez.. bez.. t ajar k.mas cm mana nk dpt sume ni.. hehehe...

    ReplyDelete
  4. Untungkan dear...byk rezeki tuh ngan nuffnang... :)

    ReplyDelete
  5. Wah! Ok ar tu.. Ada gak BE.. Mieza langsung tak merasa.. Huhu!
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  6. wah2 rm3++ banyak tu.. huhu alhamdulillah rzki anak tu.. kite pun tgh mengumpul ni .. sbb tu rajin hapdate blog tambah2 be tgh running tu.. hee chayok2

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar