Produk Terlaris Ogos..

September 24, 2013

.::Apam Polkadot::.

Salam 1 Malaysia..

Td duk godek2 album gambar kat desktop nie..tetiba nampak gambar apam polkadot nie..al kisah,  aritu amy buat apam polkadot tuk sepupu amy sebab sepupu amy nak buat besday anak die kat taska..buatla 400pc..tuk 200 orang kononya..sorang 2pc jer..hehe..

Masa buat tu rase letih teramat sangat..letih bukan sb apa letih sebab duk cotek dot dot tu la..nak buat acuan tu mudah je tp nak cotek dot dot tu betul2 menguji kesabaran la..kalau 1 acuan ok la kejap je kukus tp ni buat byk acuan..buat dr lepas maghrib sampai ke tgh malam tuk cotek dot dot n kukus saje..huhu.. tp yang penting puas hati sebab dapat tolong dia buatkan..amy juz tolong buat je..barang2 semua die beli..buat pun kat rumah die.sekarang ni kalau orang jual dalam rm20 tuk 50pc kut...=)

Ni lah hasilnya...

packing..
siap masukkan dalam plastik beg..campur dgn menda lain lagi..hehe

Amy belajar kut internet jer..kalau sape nak cuba amy ada buat tutorial n boleh la klik sini..

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wah...banyaknya..ade orang order ke nie???hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. usaha membuahkan kejayaan tu..comel je tengok :)

    ReplyDelete
  3. tak pernah makan apam polka dot.. sedap tak?? hue hue hue

    ReplyDelete
  4. Amy comel yer amy buat apam polkadot....waaaaaaaa hebat yer...mmg rajin amy nih tau terbaikkk...

    ReplyDelete
  5. rajin nya Amy ..ade baby pon still sempat wat apam...hebakkk ! :P

    ReplyDelete
  6. Pernah gak nak try buat dulu.. Tp hubby kata geli nak makan tengok dot2.. Pelik betul.. Padahal sedap jer kot.. Terus patah angin nak buat apam.. Huhu..

    ReplyDelete
  7. Rajinnya Amy.ciksu pernah skali try j. Letih be nor dekat dot2 tu ler.. hihi

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar