Produk Terlaris..

September 18, 2013

Adam dah 3 bulan..

Salam 1 Malaysia..

Rasanya da lama blog ni tak berupdate..kalau update pun skadar produk2 yg amy jual jer..bukan apa..kalau update produk tu senang je juz copy n paste..xyah nk perah2 otak nak karang ayat bagai nie..hehehe..

11.09.2013 aritu umur adam masuk 3 bulan..yeay..pergi checkup adam lg. pergi cocok dgn timbang kat klinik kesihatan ibu dan anak salak salatan..berat adam sekarang ni da 6.6 kilo..naik 1 kilo dr 2 bulan aritu..tinggi adam pun dah 62 cm..alhamdulillah semuanya sihat...

 Kene cocok terus tidur..alhamdulillah nasib ketiga-tiga injection tu adam xdemam..


 Anak mama dah belaja pegang botol susu sendiri dah..

Teman mama n papa g shoping kat carefour malam td.. 

 senyum sikit

 senyum lagi

 senyum sampai senget mulut2..

senyum sokmo..


Adam dgn tokinyer..semangat tak sayer??? =)

Sekarang adam dah 3 bulan..alhamdulilah..adam tak banyak meragam..xbanyak merenget..merenget bila nak susu n lampim basah jer..tidur malam pun adam tak bangun..bangun2 pun pagi dalam pukul 6..bagi susu tukar pampers then adam akan tidur balik..nasib tak buat perangai, kalau tak letih la mama nak p kerja..huhu..walaupun sekarang penat tp rase happy sangat2 dengan adanya permata hati kami nie..

Semoga anak mama n papa jadi anak yg soleh yer sayang..amiinn..


16 Orang Pengomen Tegar..:

  1. peha dia macam ayam kfc! Hik3..comel sangat.

    ReplyDelete
  2. comel adam.. amy, jom follow blog k.mas.. baru je berkenal-kenalan ngan blog ni.. t ajar k.mas ye.. hehe..

    http://azuramaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. haloh haloh haloh bambam nya adammmsss~ membesar dgn sihat ye syg!

    ReplyDelete
  4. comel la anak kak amy!!gerammm!nak geget2 rasa..hehehe

    ReplyDelete
  5. Semangatnya Adam.. Alhamdulillah, membesar dengan sihat Adam ni.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  6. Adam comelnya kamu :) suka tgk badan ketak2...sihat dia alhamdulilah...

    Salam kenal kembali...keep in touch ye from Umi Qi...i follow

    ReplyDelete
  7. very cute..doakan oya..belum ada rezeki lg..

    ReplyDelete
  8. alaa...comelnya adam nie..dah laa nama cam anak buah sy..semoga dia kekal sehat sentiasa...amin...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. salam pagi apa khaabr,sis :)

    wah pagi2 tengok muka comel si adam,ni terus ceria kak lea tau!geramnya ..meh nak cubit sikit pipi tu he3..

    ReplyDelete
  10. wah cOmelnye adaamm... sekejap jew dah 3 bulan ekh.. da bambam da tu gewaaammm

    ReplyDelete
  11. salam ..nak tanya siket topi adam 2 beli kat mane ye..baby saya baru 4bulan topi sumanya dah ketat..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar