Produk Terlaris Julai..

August 30, 2013

Felinna Inchloss & Felinna Vitamin C


 Felinna Inchloss

 Felinna Inchloss


HARGA :
RM60.00 sem
RM65.00 sabah/sarawak

Postage
RM 7.00 sem
RM 9.00 srwk
RM10 sbh
Shopping Cart (0.19kg)

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT! 

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja.

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha 

7) Jangan takut, produk ni berdaftar dengan KKM

Felinna Vitamin C



HARGA
1Kotak RM75.00
2Kotak RM140.00 (promosi penggunaan untuk 1bulan)
Free poslaju

Postage
RM 7.00 sem
RM 9.00 srwk
RM10 sbh
Shopping Cart (0.19kg)

This Felinna's vitamin C dah diujikaji oleh pengguna vitamin yg lama...
Pengguna baru and terbukti lbih hebat... Most of ingredient nya adalah sama mcm vitamin c yg saya jual sebelum ini (top selling sebelum nie) cuma tambahan extract pure marine colagen !
and extract gluta ! utk extra putih berseri-seri...

Wanita mengandung atau menyusu juga sesuai !

Sememangnya HALAL dan kelulusan KKM !

1 Box : 30 capsule
Cara Pengambilan : Telan 2 biji selepas mkn mlm
(Utk Penjimatan, boleh ambik sebiji shj)
Minum Air putih at least 2-3 liter sehari

Detail Product:
*5000mg with extra collagen..
Gabungan mantap antara PF,Vitamin C. And IQR 1000mg..

KHASIAT:
- Mengatasi masalah kulit dari dalaman
- Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- Melicin dan menegangkan kulit
- Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
-Mencerahkan kulit secara semulajadi
-Mengurangkan lingkaran bawah mata
- Darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

- Keluaran MUSLIM
- Di Kilangkan di Kilang Berstatus GMP
- Di Jamin HALAL Dan Selamat
- Memdapat Kelulusan KKM

KANDUNGAN :
-Pure Marine Collagen
-Extract Gluta
-Vitamin C
-Extract Citrus

Reg no :ULUKM/1542/12
Halal ref No : 150127-PR





######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Best Slim PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9145929

Best Slim

2 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Wah! Bisnes Felinna pulak.. Mieza dah stop jual Felinna.. Hehe.. Btw, gudluck Amy! ^_~
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  2. ade gak beli losyen tu hari tu ..tapi MALAS...memang penyakit yang tak de ubat ...huhuhu ...sudahnya simpan jela..hihihihi

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar