Produk Terlaris Julai..

August 17, 2013

.:: Adam dah botak ::.

Salam 1 Malaysia..

Selamat hari raya diucapkan pada semua muslimin dan muslimah..lama tak update blog ni..busy la sangat kononnya..huhu..pagi tadi hari jumaat amy dgn fahmi cukur kepala adam..dah lama nak cukur botak sebenarnya tp pada harini usia adam 2 bulan 7 hari baru tercapai..hehe..

Masa usia adam 21 hari aritu da buat majlis cukur jambul tp kami tak sempat nak botakkan kepala adam..lagipun masa tu kepala adam lembut lagi takut nak botakkan..mintak tolong orang tua semua tak berani..orang kate rambut dalam perut seeloknya buang..tu nak buang semua dulu..huhu..

Sampai je KL baru ni terus kitaorang pergi JJ Maluri..pergi beli mesin cukur janggung..then ktorang guna yang tu jela..mudah n adam pun tak merengek sakit..

Alhamdulillah akhirnya kami berjaya botakkan kepala anak kesayangan kami nie.. =)



Orang kate, rambut baby tu kita simpan tuk timbang..baby girl timbang guna nilai emas then baby boy timbang guna nilai perak..nilai duit tu kita akan sedekahkan...amy pun simpan la rambut tu tuk ditimbang nanti..inshaa Allah.. =)

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Alolo, makin chubby dak Adam nih.. Geram pulak tengok.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hai hensem.....cumil nya dia walaupun botak ..grrrrgrrr

    ReplyDelete
  3. alolo.comeynya dia :)
    cute la pic my family kat side bar tu :)

    ReplyDelete
  4. Hai there sis =) nak jawab tapi panjang hehee so boleh rujuk entri ni..:)

    http://sitracey.blogspot.com/2013/08/curam-625-bukan-robot.html

    kalau ada nak tnye lagi tanye je :)
    Get well soon

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar