Produk Terlaris..

August 30, 2013

Felinna Inchloss & Felinna Vitamin C


 Felinna Inchloss

 Felinna Inchloss


HARGA :
RM60.00 sem
RM65.00 sabah/sarawak

Postage
RM 7.00 sem
RM 9.00 srwk
RM10 sbh
Shopping Cart (0.19kg)

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT! 

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja.

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha 

7) Jangan takut, produk ni berdaftar dengan KKM

Felinna Vitamin C



HARGA
1Kotak RM75.00
2Kotak RM140.00 (promosi penggunaan untuk 1bulan)
Free poslaju

Postage
RM 7.00 sem
RM 9.00 srwk
RM10 sbh
Shopping Cart (0.19kg)

This Felinna's vitamin C dah diujikaji oleh pengguna vitamin yg lama...
Pengguna baru and terbukti lbih hebat... Most of ingredient nya adalah sama mcm vitamin c yg saya jual sebelum ini (top selling sebelum nie) cuma tambahan extract pure marine colagen !
and extract gluta ! utk extra putih berseri-seri...

Wanita mengandung atau menyusu juga sesuai !

Sememangnya HALAL dan kelulusan KKM !

1 Box : 30 capsule
Cara Pengambilan : Telan 2 biji selepas mkn mlm
(Utk Penjimatan, boleh ambik sebiji shj)
Minum Air putih at least 2-3 liter sehari

Detail Product:
*5000mg with extra collagen..
Gabungan mantap antara PF,Vitamin C. And IQR 1000mg..

KHASIAT:
- Mengatasi masalah kulit dari dalaman
- Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- Melicin dan menegangkan kulit
- Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
-Mencerahkan kulit secara semulajadi
-Mengurangkan lingkaran bawah mata
- Darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

- Keluaran MUSLIM
- Di Kilangkan di Kilang Berstatus GMP
- Di Jamin HALAL Dan Selamat
- Memdapat Kelulusan KKM

KANDUNGAN :
-Pure Marine Collagen
-Extract Gluta
-Vitamin C
-Extract Citrus

Reg no :ULUKM/1542/12
Halal ref No : 150127-PR





######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Best Slim PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9145929

Best Slim

August 26, 2013

FIGURE UP SLIMMING CAPSULE TERMURAH :: RM30.00 sahaja

FIGURE UP SLIMMING CAPSULES

figure up murah
~FIGURE UP~

HARGA PASARAN RM 40
PROMOTION PRICE
RM 37 (SM) / RM 40 (SS) 
(30 Capsule/Bottle)
HARGA TERMASUK POS

5 Botol RM100.00 sahaja
free pos


 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 0139501806

“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

Mudah dan berkesan. 
*Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih. 
*Makan macam biasa, tak perlu berdiet2.
*Hanya banyakkan minum air putih. 
*Lepas 5 hari tgk hasilnya. MENAKJUBKAN!!

CARA PENGAMBILAN FIGURE-UP :

* Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)

NOTES :
JIKA INGINKAN KESAN YG DIINGINKAN, PANTANG SEMENTARA DARI AIR KOPI, KAFIEN , SOYA SERTA SUSU

TIDAK SESUAI UNTUK :
1. Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.
3. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
4. Wanita yang mengandung.
5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.

INFO FIGURE-UP :
- 1 kapsul untuk setiap hari dan jangan sekali-kali mengambil 2 biji.
- Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.
- Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus.
- Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari).
- Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini

FUNGSI BAHAN AKTIF:
1. Maltodextrin – Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.

2. Garcinia Cambogia - Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia:
1. Berkesan menurunkan berat badan
2. Mengawal selera makan
3. Menghalang pembentukan lemak
4. Mengurangkan kolesterol
5. Menambah tenaga
6. HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
7. Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

3. Green Tea – Teh Hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung..

4. Citrus Aurantium - juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan.
Kebaikan Citrus Aurantium
-meningkatkan kadar metabolisma
-menurunkan berat badan
-bertindak mengawal selera makan.
-membantu membakar lemak,
-membantu sistem pencernaan berfungsi normal.

5. Aloe Vera – Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit

BERMINAT BOLEH PM AMY DI TALIAN 0139111693













BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG

HARGA PASARAN RM 40
PROMOTION PRICE
RM 35 (SM) / RM 40 (SS) 
(30 Capsule/Bottle)
HARGA TERMASUK POS

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


August 17, 2013

.:: Adam dah botak ::.

Salam 1 Malaysia..

Selamat hari raya diucapkan pada semua muslimin dan muslimah..lama tak update blog ni..busy la sangat kononnya..huhu..pagi tadi hari jumaat amy dgn fahmi cukur kepala adam..dah lama nak cukur botak sebenarnya tp pada harini usia adam 2 bulan 7 hari baru tercapai..hehe..

Masa usia adam 21 hari aritu da buat majlis cukur jambul tp kami tak sempat nak botakkan kepala adam..lagipun masa tu kepala adam lembut lagi takut nak botakkan..mintak tolong orang tua semua tak berani..orang kate rambut dalam perut seeloknya buang..tu nak buang semua dulu..huhu..

Sampai je KL baru ni terus kitaorang pergi JJ Maluri..pergi beli mesin cukur janggung..then ktorang guna yang tu jela..mudah n adam pun tak merengek sakit..

Alhamdulillah akhirnya kami berjaya botakkan kepala anak kesayangan kami nie.. =)



Orang kate, rambut baby tu kita simpan tuk timbang..baby girl timbang guna nilai emas then baby boy timbang guna nilai perak..nilai duit tu kita akan sedekahkan...amy pun simpan la rambut tu tuk ditimbang nanti..inshaa Allah.. =)

August 15, 2013

:: Dian'z vitamin C & E ::


Dian'z vitamin C & E sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti

Resdung
Jerawat
Jeragat
Kulit kusam
Kulit berminyak
Parut lama & Baru
Parut berlubang
Eyebag

Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil..

HARGA :: RM80 SEMENANJUNG 
/ RM85 SABAH SARAWAK (exclude postage)
sebotol ada 60biji.. untuk sebulan..sgt berbaloi2.. 

Berminat boleh hubungi amy di talian 0139111693 =)


Terstimoni dr pengguna






Terbukti berkesan.. berminat boleh hubungi amy di talian 0139111693

.:: Masker Terbaik Masa Kini :: FLORAL MASK ::.


Floral Mask 

Keistimewaan floral mask berbanding jenama lain 


Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia

99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak mempunyai sebarang bau

FUNGSI PRODUK :
melindungi kulit dari pencemaran
lembut tanpa menipiskan kulit
*EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil *MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
*MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
*SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat

7 BAHAN AKTIF PRODUK :
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

INFO LAIN :
*jauhi dari kanak - kanak
* boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12tahun *halal dan muslim product 

Harga:

RM45.00 SEMENANJUNG / RM50.00 SABAH SARAWAK (tak termasuk postage)






Tertimoni dr top blogger & Artis

Fatin Liyana
Aina Tasneem
Yuyu Zalikha
Abg Ben Ashaari







Terbukti Berkesan..

Berminat boleh hubungi amy di talian 0139111693


August 14, 2013

Lagu tema drama Ijab & Qabul :: DEMEISES "Dengarlah Bintang Hatiku" (Official Video Clip)



Dengarlah bintang hatiku 
Aku akan menjagamu 
Dalam hidup dan matiku 
Hanya kaulah yang ku tuju 

Dan teringat janjiku padamu 
Suatu hari pasti akan tepati 
Reff: 
Aku akan menjagamu 
Semampuku dan sebisaku 
Walau ku tahu ragamu tak utuh 
Ku terima kekuranganmu 
Dan ku takkan mengeluh 
Karena bagiku engkaulah nyawaku 

Dengarlah bintang hatiku 
Aku akan menjagamu 
Dalam hidup dan matiku 
Hanya kaulah yang ku tuju 

Dan teringat janjiku padamu 
Suatu hari pasti akan tepat 

Reff: 
Aku akan menjagamu 
Semampuku dan sebisaku 
Walau ku tahu ragamu tak utuh 
Ku terima kekuranganmu 
Dan ku takkan mengeluh 
Karena bagiku engkaulah nyawaku 

Aku akan menjagamu 
Semampuku dan sebisaku 
Walau ku tahu ragamu tak utuh 
Ku terima kekuranganmu 
Dan ku takkan mengeluh 
Karena bagiku engkaulah nyawaku 

Aku akan menjagamu 
Semampuku dan sebisaku 
Walau ku tahu ragamu tak utuh 
Ku terima kekuranganmu 
Dan ku takkan mengeluh 
Karena bagiku engkaulah nyawaku 

Karena bagiku…. 
Engkaulah nyawaku…


ditujukan khas buatmu Fahmi Hijazi =)

Iklan Berbayar