Produk Terlaris Julai..

July 30, 2013

.:: Kuih Raya tak jadi =( ::.

Salam 1 Malaysia..

Pejam celik pejam celik dah nak raya kita ni kan..kejap je rasa puasa tahun nie..lagi2 bila time puasa ni kita dalam pantang..lagi la rase kejap jer..hehe..tahun ni first time beraya bertiga..tahun lepas boleh berasa dgn status isteri orang tahun ni da boleh beraya as a mama..alhamdulillah..

Al-kisahm, minggu lepas amy rase cam nak sangat makan kuih raya..nak buat sendiri la konon..nak buat makan malam2 sambil tengok tv..tengok barang semua ada kat dapur..apa lagi, mula la operasi amy..hajat di hati buat biskut semperit atau ada orang panggil biskut bunga dahlia dan juga bunga cina..mane2 jelakan..huhu..

Amy siap uli semua then terap dalam bekas tuk di bakar..semangat bila tengok biskut da jadi..bila amy masuk je dalam oven tu then setup suhu n masa semua tiba2 semua lektrik rumah amy mati..ada wayar shock..oven rosak..uwaarghh  xleh nak bakar biskut nie..

Fahmi ajak amy pergi beli oven baru tp masa tu da putus angin..xde mud da nak buat..uwwaargghh kempunan..terpaksa beli je la lepas nie..


Ni la rupa biskut amy yg xsempat tuk di bakar.. =(

5 Orang Pengomen Tegar..:

  1. alahai sayangnya!sis tak jadilah beli oven masa tu.awat tak tumpang je oven jiran2..nanti bagilah depa rasa sikit he3...

    kak lea pun suka semperit tak kisahlah fesyen bunga ke,panjang2 tu ke..sedap ^^

    ReplyDelete
  2. loor ok lah tuu dik .. janji amy dah mencuba kan ;)

    ReplyDelete
  3. alahaiiii kesiannya.dh lawa dh tu kuih nya.g lah beli oven.jgn putus semangat.syg je doh tu.eh bakar dlm pemanggang ajaib pon boleh lah =) selamat pagi ♥

    ReplyDelete
  4. Adeh, siap nak bakar dah tu bleh plak electric shock.. PAhtu buang ar biskut tu? sayangnya.. Huhu..

    ReplyDelete
  5. singgah sini. ala kesiannya biskut xdpt bakar. comel je bunga :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar