Produk Terlaris..

July 18, 2013

.:: Jubah Mesir :: Cotton 100% :: Harga dari RM85.00 hingga RM95.00 sahaja :: Cepat sebelum kehabisan saiz anda =) ::.

Salam 1 Malaysia..

Saper yang tengah usha jubah dari Mesir boleh ke page amy.. 


Jubah yang diambil terus dari Mesir..sedara Amy akan balik Malaysia 22.7.2013 nie..so kepada saper2 yang berminat boleh la preorder sekarang..once dia dah balik terus akan pos..inshaa Allah..

Harga dari RM85.00 hingga RM95.00 sahaja..

Berikut antara contoh2 jubah yang available...














Saiz jubah ni saiz orang mesir..jd dia tak sama dengan ukuran kita orang Malaysia..so korang boleh la ukur mengikut saiz2 kat bawah yer.. =)

Saiz S
Bahu 15
Dada 19 ( bukan lilit )
Pinggang 40 ( lilit ) 
Labuh 58

Saiz M
Ukur Lilit Dada 43
ukuran dada 21.5 ( bukn lilit )
Bahu 17
Labuh Tangan 22
Ukur Lilit Pinggang 44
Ukur Lilit Punggung 46
Labuh Baju 58
Belahan Tepi Dibawah 5

Saiz L
Ukur Lilit Dada 45
ukuran dada 22.5( bukan lilit )
Bahu 17.5
Labuh Tangan 23
Ukur Lilit Punggung 47
Ukur Lilit Pinggang 45
Labuh Baju 58

Saiz XL
Ukur Lilit Dada 46
dada 23 ( bukn lilit )
Bahu 18
Labuh Tangan 24
Ukur Lilit Punggung 48
Ukur Lilit Pinggang 46
Labuh Baju 58

Saiz XXL
Bahu 18
Dada 24 ( bukan lilit )
dada 48 
Pinggang 48
Labuh 58 Saiz

XXXL 
Bahu 19
Dada 26 ( bukan lilit )
dada 52 
Pinggang 54 ( lilit )
Labuh 58
* sumer dlm Inch.

Sebarang Pertanyaan..
Sms/Call/Whatsapp/WeChat/BBM = 0139111693 (Amy)


3 Orang Pengomen Tegar..:

  1. akk, nak tanya, labuh baju 58??? maksudnya??


    Kalau tinggi saya 169, muat tak??? tengah mencari jubah ni

    ReplyDelete
  2. tingginyer ina..nati akak tanya sedara akak..atau lau nk request boleh lagi before dia balik malaysia..tp kalau betul2 comfirm nak la...58 inci dr bahu ke bawah.. =) model tu pakai tinggi dia 159..

    ReplyDelete
  3. Mieza takleh pakai jubah mesir ni.. Besor.. Dah 2 helai MIL belikan.. Dua2 besor.. Padahal saiz S dah tu.. Nak pakai kena alter pulak.. Huhu~~

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar