Produk Terlaris Ogos..

July 29, 2013

.:: Dulu berdua sekarang bertiga :: alhamdulillah ::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar kawan2 semua..harap2 baik2 sajer yer..sekarang ni sibuk sangat..baru tau bila da jd mama ni nak jenguk blog pun kadang2 susah..time nak jenguk je baby panggil..adoiyai..time2 baby tido baru la boleh online kejap2..papepun bahagia sangat dengan kehadiran baby adam nie..syukur alhamdulillah...

Dulu berdua jer tuk posing depan kamera kat the mines nie...

Masa ni amy da preggy..masa tu usia kandungan baby adam ni baru je 3 bulan.. =)

Semalam pergi jejalan kat the mines..lepas tu hubby ajak ambik gambar dgn baby..amy apa lg.on je la..mmg suka bergambar ni..lg2 la dengan family..first gambar kami bertiga.. =)

 Sekarang da bertiga pose depan kamera.adam da 49 hari arini..alhamdulillah.. =)
mama + adam + papa = my family.. =)

6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Sweetnya.. Bila lah turn Mieza plak nak dukung baby sendiri.. Huhu.. Teringin sangat sebenarnya, tapi belum ada rezeki lagi.. Apa pun, selamat berhari raya dengan ahli keluarga baru Amy! ^_^

    ReplyDelete
  2. yay, taon nie beraya bertiga... XD

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..semoga bertambah lagi si comel utk temankan abg adam pulak,he3..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar