Produk Terlaris Ogos..

July 15, 2013

.: Bedak Syria ( Any Klaen) :: RM45.00 (free postage) ::.

                                                                  Salam 1 Malaysia...

Ramai orang yang dah familiar dengan Bedak Arab kan.. Sekarang ni amy nak memperkenalkan Bedak Any Klaen atau dikenali dengan nama Bedak Syria..





Bedak ni pun asal dari Negara Timur Tengah..

Bedak Syria ini gabungan 3 dalam 1 iaitu Moisturizer, Foundation dan Bedak. 

Jimat bukan? 
kerana anda dapat ketiga-tiganya dalam 1 pek sahaja.

Bukankah ianya menjimatkan wang anda? 

Antara kelebihan Bedak Syria : 

100% halal dan suci
Boleh dibawa sembahyang
Sesuai untuk semua aktiviti dan keadaan sama ada ketika bersukan dan sebagainya.
Bedak Syria ini menjimatkan kerana boleh tahan sehingga 5 bulan lamanya mengikut penggunaan setiap individu.
Bedak yang boleh memutihkan wajah anda tanpa menghitamkan dan menggelapkan kulit anda
Ianya sesuai untuk sesiapa sahaja tidak kira berkulit cerah, gelap dan sebagainya. Ianya sesuai untuk semua kulit.
Boleh mengecutkan jerawat bagi yang muka berjerawat.
Membuatkan wajah anda kelihatan lebih menarik kerana ianya kemas dan sekata.
Badak Syria ini mengandungai vitamin E khas untuk kesihatan kulit anda serta mengekalkan keaslian wajah.
Masih kelihatan cantik walaupun ketika berpeluh.
Badak ini tidak melekit pada pakaian, tisu dan sebagainya kerana ianya terus meresap ke kulit.
Baunya wangi
Membuatkan wajah kelihatan neutral dan semulajadi tanpa kesan bedak yang ketara.
Mudah dibersihkan dengan air.
Mampu menyamarkan kesan-kesan jerawat dan jeragat.
Berat 41 gram.

Tone Warna yang ada seperti di bawah..


No 1 : Sesuai untuk tone kulit cerah
No 2 : Calme ( KSSC - Cherry Pink ) 
Sesuai untuk tone kulit cerah/putih
No 3 : Magicienne ( KSSC - Orange Jade agak sedikit gelap)
Sesuai Untuk tone kulit cerah
No 4 : Hardie ( KSSC - Roshella )
Sesuai untuk tone kulit sederhana cerah
No 5 : Beaute ( KSSC - Cherry Pink)
Sesuai untuk tone kulit cerah kemerahan
No 6 : Riche ( KSSC - Russet )
Sesuai untuk tone kulit sederhana cerah/sawo matang/tone natural
No 7 : Gentil ( KSSC - Cherry )
Sesuai untuk tone kulit cerah
No 8 : Princesse ( KSSC - Orange Blush )
Sesuai untuk tone kulit cerah/sederhana cerah/sawo matang


Sebarang Pertanyaan..
Sms/Call/Whatsapp/WeChat/BBM = 0139111693 (Amy)

Harga :: RM45.00 sahaja...

Beli borong boleh PM amy..(min 10 pc)

7 Orang Pengomen Tegar..:

  1. ada lg sis..lau berminat blh pm amy 0139111693

    ReplyDelete
  2. Hi...amy
    Bedak ade stok lg tak....sya nk wrna
    orange blush..cmne nk beli

    ReplyDelete
  3. hai noor asiken abdul kadir..

    sis boleh sms sy di 0139111693..bedak ada lg..

    ReplyDelete
  4. hye..bdak nie ad x lg????brpa hrga ya???

    ReplyDelete
  5. Salam...nak tanya bedak ni amy masih jual ke?

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar