Produk Terlaris Julai..

June 3, 2013

.:: 38 minggu :: Baby Songsang ::.

Salam 1 Malaysia..

Agak lama tak update blog nie..juz masukkan iklan2 bisness jer..hehe..nati kawan2 leh la like page biz online amy.. AmyIzzFahmi OnlineShoppe.. hihi..tenkiu pada yg sudi like..dah lama nak berbisness online..sekarang ni je baru de peluang..alhamdulillah..boleh la wat isi masa lapang..produk yang amy jual sekarang ni Bedak Arab, Aura White n Maixara..permintaan bedak arab xpernah putus..hari2 ada permintaan..alhamdulillah..syukur..rezeki anak..hehe..so sape2 yang berminat boleh la pm amy..(sempat lg promote tu..hehehhe..)




  Ok, berbalik pada tajuk, sekarang ni usia kandungan amy dah mencecah 38 minggu..alhamdulillah..tinggal lagi 2 minggu..ikutkan due swasta amy bersalin 16.6 n due date gov bg 20.6..so da xlama dah..yang merunsingkan amy sekarang ni baby amy songsang..semalam pergi scan kat klinik swasta, doktoru tu cakap kepala baby kat atas lagi..doktor kate kemungkinan dia nak turun bawah susah sikit sb da 38 minggu..nak tak nak kena czer la katenya..dengar je czer rase cam nak nangis jer..tp nak wat camne kan kalau tu terbaik untuk baby redha je la...

Doktor ni scan terang 1 persatu..dia kate bahatya kalau bersalin normal..buntut kat bawah..kalau tali pusat keluar dulu nati effect kat baby..dia kate mungkin boleh jd kecacatan otak pada baby..huhu..doktor da buat surat siap2 da suruh bagi kat hospital..

Selasa ni amy ada checkup kat klinik kesihatan ibu dan anak..kena jumpa doktor..nak mintak doktor scan lagi tgk kepala baby kat atas ke kat bawah..kalau kat atas jugak mmg amy kena pilih tarikh la jawabnyer...huhu..

Doakan amy yer kawan2..moga2 semuanya baik2 jer..amy da start cuti da..3 bulan cuti wah nikmatnya rase..hehe..jumaat ni inshaa Allah balik terengganu..moga2 baby amy jd anak terengganu..=)

 p/s--> xsabar nk menatap wajah baby boy mama&papa nie.. =)

 
 

7 Orang Pengomen Tegar..:

  1. insyaallahhh amy , banyakkan berdoa , buat solat hajat mlm2 minta semua dipermudahkan oleh allah ..

    mana tahu saat akhir bb nak bersalin normal .. akk doakan ye

    ReplyDelete
  2. salam amy...

    moga dipermudahkan segala urusan ye, xpe klu czer pun yg penting ibu & anak selamat ye

    ReplyDelete
  3. doakan yang terbaik for baby and mummy.

    ReplyDelete
  4. jijah doakan semoga baby boy amy dapat turun bawah dan bersalin normal.. InsyaAllah mudah2an...

    ReplyDelete
  5. Mesti teruja kan nak timang baby pertama.. Insha Allah, semuanya akan okay.. =)

    ReplyDelete
  6. Insyaallah semuanya akan o.k amy ...doa banyak2....pastu rileks jangan takut o.k...

    ReplyDelete
  7. dear best ke bedak arab ni? i nk beli.tp dh biasa pakai pixy.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar