Produk Terlaris Julai..

May 20, 2013

.:Promosi :: Harga Baru :: Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake Original Mesir murah giler..RM45.00 only (free postage) ::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar semua..harini amy nak share 1 produk yang terhangat di pasaran..iaitu BEDAK ARAB (ORIGINAL DARI MESIR)..Original dari Mesir ye..bukan tiruan...so berhati-hati lah dengan produk tiruan.. =)

Harganya..
1 piece = RM45.00 (free postage)

(kalau nak beli borong boleh pm amy yer..harga boleh dirunding =) 
Kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi amy di talian 013-9111693..whatsapps & wechat pun boleh..
BBM 2653EAD4
Email :: amyliana8886@gmail.com

model = adik sendiri jer..hehe..



Kenapa mesti Bedak Arab menjadi pilihan anda?

3 in 1 (moisturiser, foundation, powder)
Tahan selama 8 jam..
Suci dan halal..boleh dibawa solat..
Berbau Wangi..
Tidak melekat pada tudung, kain sebab dia menyerap dalam kulit..
Mengikut Aliran darah si pemakai..
Mengecutkan Jerawat..
Tidak menghitamkan atau menggelapkan kulit..
Senang di pakai dan menjimatkan masa..
Kulit semakin gebu dan lembut..


 Dengan setiap pembelian Bedak Arab mmng diberikan sekali dengan span tau..pakej..so x perlu beli asing2..:)
##kecantikan.adalah.hak.milik.anda##

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. as-salm..

    ala, ciksu tak pakai :)
    bila amy due ye?

    ReplyDelete
  2. Macam best.. Tapi compaq powder yang ada skang pun tak abis2 lagi guna.. Ada dua lagi tu.. Kekeke.. Nanti dah abis dua2 tu bleyla try bedak arab ni plak.. =)

    ReplyDelete
  3. Google+ saya dah kena ban harap maklum ya

    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/05/terkini-google-suspend-account-saya-nak.html

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar