Produk Terlaris..

May 30, 2013

.:: Bedak Arab Original Termurah :: RM45 sahaja freepostage seluruh malaysia ::.

Salam 1 Malaysia..

Mesti korang tengah cari bedak arab yang original dan yang penting murahkan?? ye disinilah tempatnyer...hehe..

 Bedak Arab Summer Cake Kokuryu

Harga

1 piece RM45.00
3 piece RM130.00
10 piece rm370.00
(semua harga termasuk freepostage ke seluruh malaysia)


(selagi stok masih ada..kalau takde terpaksa tunggu dr ovesi..)

Harga lagi banyak beli lagi murah dan juga boleh dirunding..
so apa tunggu lagi..

Kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi amy di talian 013-9111693..
wechat/whatsapp pun boleh..
BBM 2653EAD4
Email :: amyliana8886@gmail.com 



Like Page :: AmyIzzFahmiOnlineShoppe

#selagi stok masih ada#

May 25, 2013

.:: Tawaran Hebat :: Aura White 900 000mg with 7 freegift (stok terhad) ::.

Salam 1 Malaysia...

Amy nak memperkenalkan produk hot sekarang nie...

AURAWHITE (900 000mg:: 5X Stem Cell)
KELEBIHAN:

1)sesuai untuk lelaki dan perempuan
2)kesan dapat di rasai dlm masa 10 hari
3)menggunakan gabungan antioksidan terhebat di dunia
4)merawat serta mencegah jerawat
5)wajah cerah berseri tanpa Suntikan
6)mengecilkan liang roma
7)merawat enzema dan prorisis
8)mencegah kekenduran pada kulit
9)alternatif kepada suntikan vitamin c dan glutathione
10)menghalang tompok hitam dan parut
11)kesan pencerahan menakjubkan
12)meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13)mencegah kerosakan kolagen
14)meningkatkan daya tahan badan
15)rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16)melindungi daripada sinara UA-B
17)menyembuhkan luka dan mencegah parut
18)badan sihat dan lebih bertenaga
19)membantu menyahkan toksin dan pencemaran di dalam tubuh badan dan menghasilkan kulit lebih cerah..



CARA MAKAN:


1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan.

2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum

3. pengambilan adalah 2x sehari, pada waktu pagi sebelum brekfast, semasa perut kosong krn memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh dan WAKTU MALAM SEBELUM TIDUR...

** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2...KEMAMPUAN DR SEGI KEWANGAN 
2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA...

** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..
Untuk preggy mum 4 bulan ke atas dh blh mula minum Aurawhite

** Selepas pengambilan Aurawhite elakkn minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat


Jom shopping dengan Amy... =)


AURAWHITE 900 000 MG 

FREE 2PCS COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK
FREE 2PCS SHISEIDO MASK
FREE 1PCS FACIAL MASK
FREE SHAKER
FREE POS LAJU SELURUH MALAYSIA!!!

HARGA = RM135.00 SAHAJA...


TWIN PACK AURAWHITE 900 000 MG !!

FREE 4PCS COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK
FREE 4PCS SHISEIDO MASK
FREE 2PCS FACIAL MASK
FREE 2 SHAKER
FREE POS LAJU SELURUH MALAYSIA!!!

HARGA : RM260.00 SAHAJA..

BERMINAT? 
Sms/Call/Whatsapp/WeChat/BBM = 0139111693 (Amy)



May 22, 2013

.::Tawaran 3 in 1 = Bedak Arab+ Mask shiseido+ Collagen cystal eye mask = RM48.00 sahaja (free pos) ::

Salam 1 Malaysia..

Tawaran Hebat...

Bedak Arab (ori) 1 pc + Shiseido Mask 1 pc + Collagen Cystal Eye Mask 1 pc = RM48.00 sahaja..

(free pos seluruh malaysia)

So, jangan ketinggalan untuk mendapatkan tawarah menarik ini...

Berminat?? 

Sms/Call/Whatsapp/WeChat/BBM = 0139111693 (Amy) 





May 20, 2013

.:Promosi :: Harga Baru :: Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake Original Mesir murah giler..RM45.00 only (free postage) ::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar semua..harini amy nak share 1 produk yang terhangat di pasaran..iaitu BEDAK ARAB (ORIGINAL DARI MESIR)..Original dari Mesir ye..bukan tiruan...so berhati-hati lah dengan produk tiruan.. =)

Harganya..
1 piece = RM45.00 (free postage)

(kalau nak beli borong boleh pm amy yer..harga boleh dirunding =) 
Kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi amy di talian 013-9111693..whatsapps & wechat pun boleh..
BBM 2653EAD4
Email :: amyliana8886@gmail.com

model = adik sendiri jer..hehe..



Kenapa mesti Bedak Arab menjadi pilihan anda?

3 in 1 (moisturiser, foundation, powder)
Tahan selama 8 jam..
Suci dan halal..boleh dibawa solat..
Berbau Wangi..
Tidak melekat pada tudung, kain sebab dia menyerap dalam kulit..
Mengikut Aliran darah si pemakai..
Mengecutkan Jerawat..
Tidak menghitamkan atau menggelapkan kulit..
Senang di pakai dan menjimatkan masa..
Kulit semakin gebu dan lembut..


 Dengan setiap pembelian Bedak Arab mmng diberikan sekali dengan span tau..pakej..so x perlu beli asing2..:)
##kecantikan.adalah.hak.milik.anda##

May 10, 2013

.::34 minggu dah berlalu..bertahan untuk 6 minggu lagi..In Shaa Allah::.

Salam 1 Malaysia..

Lama giler rasenya blog tak berupdate..sekarang ni sangat2 tak larat..dekat2 dah nak bersalin ni letih die lain macam sikit..tangan kaki dah mula sembab2..dah kebas2..nak genggam pun sakit..hmm..

Balik kerja sekarang ni terus tidur..bangun solat then pergi makan dengan hubby..balik rehat2 then tidur balik kalau tak tidur pun duk baring jer..tu la rutin harian amy sekarang nie..tang masak memang dah sebulan kut dapur tu tak berasap..teringin nak makan masakan sendiri tapi sb tak larat tuk berdiri lama tu terpaksa batalkan hasrat masak sendiri..hari2 makan kat luar..kadang2 kesian kat hubby..balik kerja penat2 terpaksa temankan amy makan kat luar..alhamdulillah nasib baik dia faham..tenkiu syg..

Tidur pun asyik terganggu jer sekarang ni..nak pusing kiri sakit nak pusing kanan sakit..nak tidur terlentang lagi la sakit..dah letak bantal pun still sakit..nak2 time baby ni mengeras..aduh sakit teramat..tp rase bahagia bila usap2 perut tetiba rase cam kita pegang something..kadang rase tajam2 kadang rase bulat2..mungkin siku, kaki n kepala dia kut..bila bangun tidur pagi je kaki dah sakit2..nak jalan nak pijak lantai pun rasa sakit..terpaksa jalan senget2 tuk ke bilik air..huhu..

Due amy bulan depan..20.6..ada 6 minggu je lagi..xtau la macam  mane nak mengharungi 6 minggu tu..sekarang ni pun dah tak larat sangat2.minggu lepas amy g rumah bidan mintak die rase perut..bidan tu kate dah nak bersalin da..lagi 2 minggu bersalin la..kalau ikut kate bidan tu maknanya amy akan bersalin minggu depan..dalam 20.5..kalau la betul jangkaan bidan tu bermakna tak lama lg la amy bersalin..mungkin boleh jadi jugak tekaan bidan tu betul sb kalau ikut date period amy, amy punya due 22.5 doktor bagi first aritu..lepas scan terus jadi 20.6..lari sebulan dari tarikh asal..so sekarang ni dah kena berjaga2la..hanya Allah yg tau bila baby ni akan keluar..doakan amy yer..=)

Haritu amy pergi scan baby amy kat klinik fauziah ampang, amy scan minggu lepas sebelum balik mengundi..masa amy scan ni dah 33 weeks..baby xberapa nampak sangat da sb dia da penuh ruang..tempoh terbaik tuk scan baby masa umur dia 28 weeks..awal2 taknak buat bila dah besar baru terhegeh2 nak buat..tp alhamdulillah nampakla jugak buah hati kami nie walaupun tak berapa clear..

Bila tengok je gambar n video baby amy ni rase tak percaya jer..subhanallah, kuasa Allah sungguh hebat..juz pk nk deliver cepat2 nak peluk cium die..syg sgt baby boy mama n papa nie.. =)

-بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

"Ya Allah, peliharalah anakku selama ia berada di dalam perutku dan sihatkanlah dia, E
ngkaulah yang menyembuhkan tidak ada penyembuhan selain penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah, rupakanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepadaMu dan kepada rasulMu.

Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudahdan selamat.

Ya Allah, jadikanlah dia sihat yang sempurna dan berakal dan pandai, alim dan beramal.

Ya Allah, panjangkanlah umurnya sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan Hadis dengan berkat Nabi Muhammad s.a.w dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam"

. اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن

Iklan Berbayar