Produk Terlaris Ogos..

April 12, 2013

.::Ustaz Don Daniyal @ LLM::.

Salam 1 Malaysia..Salam Sejahtera dan Salam Jumaat..

Apa khabar semua?? Harap baik-baik semua yer..Harini ari jumaat..seperti biasa akan ada ceramah di petang hari..biasanya sebulan sekali atau 2 minggu sekali pada petang jumaat akan ada ceramah..pengurusan akan jemput penceramah-penceramah dari luar untuk bagi ceramah agama..

Kalau aritu, pengurusan jemput Iman Muda Ashraf  tapi harini pihak pengurusan jemput Ustaz Don Daniyal..tak sabar rasenya nak pegi dengar petang nie..bukan calang2 orang nieh..nampak gaya kena pergi cepat la kat bilik Auditorium ni..kalau lambat alamatnye duk atas tangga la..hehe..

 Bestnyer kalau pengurusan jemput Ustaz Azhar Idrus.. =)

9 Orang Pengomen Tegar..:

  1. bestnya. Ustaz Don memang sangat best.

    ReplyDelete
  2. mesti penuh hall ni nanti. nanti share la apa dia cakap u :)

    ReplyDelete
  3. Bestnya Ustaz Don datang.. Hari tu Ustaz Don bagi ceramah kat surau belakang umah Kakak ipar.. Kebetulan ada kat sana, ingatkan nak pegi.. Tapi ramainya umat, sampai tak muat nak masuk.. Last2 dengar dari umah jer.. Nasib belakang umah jer.. Boleh gak dengar dari jauh.. =)

    ReplyDelete
  4. Datang berkunjung.. :)

    Berminat dengan pearl & silver??
    Dapatkan segera!!!
    Pelbagai warna dan design menanti anda.
    Bukan pearl air tawar atau air masin tetapi ini pearl swarovski dari Austria yang tidak berkarat.

    Silver bukan sebarang sebarang silver.
    Ini silver 925 yang tidak akan berkarat.
    Untuk makluman yang lebih lanjut boleh ke page Pearl & Silver Collection..
    https://www.facebook.com/FaPearlSilverCollection

    ReplyDelete
  5. ustaz azhar idrus ek yg dtg. best2.. kte pnah dgr die live.. mmg best

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat jumpa ustaz don..kat opis akak jemput ustaz biasa2 je

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar